Mujde- Kızlar Merhaba; 22+2 günlük hamileyim. Bir erkek çocuğum olucak inşallah Allah’ın izniyle🤲🏻 Sizler kaç haftalıksınız? Nasıl gidiyor hamilelik,hazırlıklar ? 🥰🌸
Recbey Mujde- merhaba 😊 bende 24 haftalık gebeyim benimde erkek olucak inşallah daha hazırlığa başlamadım ama hediyeler geliyor 😊😊 çok şükür bir sıkıntımız yok agirlasmaktan başka 🤗
Ebru9360 Mujde- 24+0 haftaligim ara ara karin agrisi disind pek bi sikayetimz yok oglum olacak ins hazirliklar basladi yavas yavas cevremdeki herkes nie aldin deyip moralimi bozdular ama
Ozge2441 Mujde- selam bende 24 haftalığım bizimde oğlumuz olucak hamilelikte Bi skntımız yok şükür ama Bi hazırlıkta yok daha 😆🙈🙈
edak Ebru9360 çevredekiler her şeyi çok biliyor 😒 hiç takılmayın bence gücünüzün yettiği almak istediğiniz her şeyini alın ben öyle yapıyorum. 22 hafta olcam ben de bu gece😌
Mujde- Ebru9360 hiç moralinizi bozmayın yavaş yavaş almanız çok güzel ileriki zamanlarda daha ağırlaşırız. Bende çok bişey almadım henüz bi kaç zıbın,alt üst takım, çıt çıtlı badi 🥰
Haticemre21 Ebru9360 canm benmde 25+4 haftalgm bende artk alıyorum yavas yavas buyukler kaldi sadece diyebilirim bide bizler kış anneleri oluyoruz bizim icinde zorluk olur bende o yuzden yapıyorum smdiden rahat rahat
edak Mujde- güzel gidiyor çok şükür benim de kızım olacak Allah'ın izniyle, bu gece de 22 hafta olcam 🥰 siz nasılsınız?
Mujde- edak Çok güzel canım maaşallah🙃 Bende iyiyim benim ilk 3,5 ay çok zordu her gün kusmak mide bulantısı ve serum tedavis gördüm sürekli. 6,5 kilo verdim ilk 3,5 ayda 🤦🏻♀️ Ama şuan daha iyiyim o döneme göre 🙏🏻
Tuba_ Mujde- merhabaaa bizde bu gece 24 haftalık olucaz güzel gidiyor çok şükür 🥰 hazırlıklara başladık yavaş yavaş 🤗
Minigiiiinannesii Mujde- ben de 24+4 haftalik hamileyim erkek bebek bekliyoruz💙 uykusuzluktan cok sikayetciyim 😂
Minigiiiinannesii Zehra321 50 kiloyla hamile kaldim en sonki kontrolum 18indeydi 58 kilo olmusum. Yarin bidaha kontrolum var bakalim ne kadar almisim 😊
Gulcincinar tekceisill uras ismi güzel şans demek, ben de 24+4 deyim oğluma Metehan ismini koyacağız nasipse
ozgens Merhaba bizde 22+2 yiz. Gerçi mecburen 34 haftalıkken doğucak şubata denk geliyor ama yine de bi ihtimal Mart annesi olabilirim. Eğer durumum sonradan düzelirse
Burcu2626 Mujde- hepimizin insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evet bu sene erkek senesi olarak gorunuyo
Poncikveannesi 21+2 sezeryan olacağı için marta denk gelecek benimde yüzde 90 erkek dedi bakalım ..tetanoz aşısı oldum bu gün yarın da doktor randevum var daha önce olan arkadaşlar olduğunuz gün duş aldınızmı bişey olmaz heralde dimi 😔
Elifzafer Poncikveannesi benimde 22+5 sezeryan olucam ama tam gunu ogrenemedim daha sizinki martin kacinda olucak acaba ?
TazecikAnne123 Poncikveannesi canım bende dün tetanoz aşısı oldum. Durumun nasıl? Benim kolum acayip acıyor.
Mujde- Zehra321 Zehra321 ben henüz kilo almadım canım, ilk 3,5 ay 6,5 kilo kaybım olduğu için şuan artı olarak kilom olmadı verdiğim kiloları tamamlamaya çalışıyorum 🙈🌸