Erbualp Uykuclimon bana bugün %70 dedi 🙈 https://imgyukle.com/i/Ras3JG böyle foto verdi erkek diye değişmez sanırım heralde
_vesileaksoy Sedaduran napcaz böyle midem kazınıyo hemen her saat bişeyler yemekten gına geldi yemesem midem bulanıyo
Uykuclimon _vesileaksoy şu an aynı durumda olablirmiyiz acaba bende öyle ekmek yemeden şu migdemi bastıramıyorum akedeş 🤗 şu an eşimle küsüz 😢 ben odamdayım mutfaktan bişiler alıp geldim hemen
Sedaduran _vesileaksoy aynı aynı kilo çok hızlı alan biriyim az yemek istiyorum az yigince bu sefer mide bulantısı hep yemem gerekiyor
gzmuygn Esmaryarim Bende 15+2 yim gıdıklanma hissediyorum diyorum gazdır o gaz diyorlar 😒 Gaz gıdıklanma gibimi olur diyorum anlamıyorlar 💁🏼
Uykuclimon gzmuygn bazen erken hissedilebilir buna inanmayanları boşver hiissediyoruz hissetmesek bile he diyip geçin 😂 ne var yani sevaptır
Sinemozdem 16+5 im bende banada 12 haftadan beri erkek diyor ama alışveriş yapma 18.haftadan sonra dedi.ben henüz sanırım hissetmiyorum hareketlerini yaaa😭
_vesileaksoy Uykuclimon 61 le hamile kaldım kusmaktan 58 e indim su an kaç bilmiyorum son bir haftadır istahım açıldı