Fatoaras Kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyor ne gibi şikayetleriniz var kaç kilo aldınız bakalım aynılarını yaşıyormuyuz sohbet edelim 😊
Fatmaaldmr Fatoaras bende yatmakta zorlanıyorum geceleri uyuyamıyorum mide yanması oluyor arada riskli gebelik geçiriyorum malesef her günüm acaba bişey olcak mı sorusuyla geçiyor
Bsr37 Fatoaras bende bugün kontrol e gittim 31 haftalığız 13 kilo almışım bebişte maşallah iriymiş doktor direk planlı sezaryen dedi bebekte 2.200 grm sizin kaç kg
Kizkalesi Fatoaras 16 kilo aldım göbeğim aşırı kaşınıyor çok büyüdü sırt ağrısı çekiyorum geceleri kabus görmeye başladım tekrar 😌
Fatoaras Bugün benim sağlık ocağı takip vardı tansiyon 13.9 çıktı takip edilcek 3 gün ödem yok tuzluda yemiyorum evde cihaz var 11.7 ölçtüm sizlerin ne durumda tansiyon??
Kbr_001 Fatoaras bnde 31 deyim saglik ocağı takibi her ay mi yapiyor ? Tansiyonum hep düşük cikiyor benim tok olsam da 9 6 falan
Ikbalper Fatoaras ben tansiyondan yattım hastanede canım 14-15 leti gördüm. Sürekli takip ediliyorum tansiyondan dolayı. Şükür ki idrarda protein çıkmadı.😔 ama doktor preeklamsi ye çevirebilir ilerde diye kontrolleri sıklaştırdı.
Mrsde05 Kbr_001 benimde tansiyonum hep 9 5 9 6 çıkıyor doktorum kendinizi iyi hissettiğiniz zamanda da ölçüm yapın dedi tansiyon düşüklügü sorun degil ama yükselmesi sorunmuş
Kbr_001 Fatoaras bendede agri yok gerginlik oluyor karinda ben en son tetanoz asisi icin gttm bi daha aramadilar 😐
Fatoaras Ikbalper benimde 3 gün takip edilip doktoruma söylicem ilk hamileliğimdede yüksekti ama hap felan kullanmadım biraz önce ölçtüm 14.9 anlamadım neden böyle yağlı tavuk yedim o çıkartırmı limonlu su içtim başka düşmesi için ne yemeliyim
Fatoaras Fatmaaldmr aynen benimde her kontrolde bi sorun artık bıktım doğursamda kurtulsam ne çürükmüşüm diyorum kendi kendime
Ikbalper Fatoaras dinlen canım ayaklarını uzatıp 😔 dikkatli olmak lazım. İdrarda protein falan çıktımı sende
Mervedurak Bel-sırt ağrısından geceleri hiç uyuyamıyorum ve mide yanmam var ama olsun buna da şükür az kaldı kavuşmaya 😇
ozlembsra_ 31+5 Mide bulantısı sık tuvalete çıkma sorunu var bende de 😔 bir de bazen kalp atışlarım çok çok hızlanıyor nefesim daralıyor böyle olan var mı 🤔
Tulay61 ozlembsra_ ayni sikayetler bendede var surekli kalbim carpiyo sanki ve mide yanmasi var su icsem.midem yaniyo
Hilal_00 31+0 Gece yatınca nefesim kesiliyor nefes nefese kalıyorum burnum nerdeyse son 1 aydır tıkanıyo yatarken, sabah kalkınca batma hissi oluyor sanki alt tarafımda ağırlık hissi de var sizce de normal mi
Seda_123 Bsr37 Ben tam 31 haftalıkken gittim 1600 gramdı canım ama benimkinin kilosu biraz az o yüzden doktor omega 3 verdi su an 31+5 olduk