Alpase Hlal ahahahah kiz ne zormuş valla sansimiz olsa da hepsini taksak 😂😂😂 içi rahatlar insanin 😂😂😂
Arzumm_35 Derin,deren,pırıl,öykü, miray,duru,ipek,simay,Eliz,Ada,Elifada, elifsu, alya,berre(peygamberimiz anneannesinin adi) Beril , Talya,Miya, benden bukadar
Alpase Arzumm_35 amann yarabbi yapma bunu bana simdi de bunlara takilirimmm bakkkkk 😂😂😂😂 valla hepsi cok güzel
Hlal Berra berre peygambe efendimz yasaklamış kızının adını degstrms Zeynep yapmış berrayo onermiyolar bende koycakdim vazgecdim ondan
Nuranburak Alpase bende kahramanmaraşliyim. Rahat güzel şehirdir orda yaşıyor olsam tanışmak isterdim kardeş maalesef orda değilim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah hatice beliz yada eliz güzel bencede
Alpase Nuranburak ayy keske burda olsaydiniz hic cevrem yok burda ailem yok ama evet yaşanılası bir sehir rahatim yani bir de arkadaslarim olsaydi daha iyi olacakti napis artik ❤️🙏🏻
Neslyyy Alpase böyle şeyler çok saçma gelıyor allah size bir evlat nasip etmiş çocugu olmayan ve olamaycak ınsanlar için şu sıtemıniz onların mutlylugu olabılırdi
Alpase Neslyyy siz konuyu cok yanlis anlamissiniz benim yaptigim sitem degil kararsizlik ve burda ki insanlardan fikir almak. Neden benim cocugum oluyor diye aglamiyorm evladima hangi isimle seslensem diye kararsizm sadece. Kaldi ki benim evladim da iki senelik tedavi sonrasinda oldu ve asla senin cocugun olmaz deniyordu bana rabbim nasip etti bin şükür. Burda nankörlük edecek en son insanlarlan biriyim yani. Var mi isimle alakali önereceğiniz fikir? 😊
Arzumm_35 Alpase daha şeyini çıkarma 😂 hatice Eliz dedik ben almanyadayım ben öleyim 1 yıllık oluyo gelelı ben neypaıyım hiç kimsem yok
Alpase Arzumm_35 ayyy deme senin durumun daha vahim bacim 😂😂😂 valla hic nankörlük yapmicamm. Bu arada sen nerelisin
Prensessim Alpase hatice isminin yanina bence hatice kübra yada hatice zümra ismi yakışıyor tercih sizin 😊
Alpase Prensessim kiz Kübra da Görümcemin adi zaten kaynana ismi takicam diye hey heylerim tepemde bide kizinin adini hic takamam 😂😂😂😂😂😂 ya zümra da etrafimda cok fazla var ya 😒