Sunshine1 Gizemkara21 bana da Hatice eliz uyumu daha hoş geldi . Tabi karar annenin yine 🙏🏻 Fikir olur enazından🌺
Arzumm_35 Alpase bak canım hep beraber nıyet edıp Hz hatıce anamızın adini koyuyoz öne onun ahlakıyla ahlaklansın peşine Eliz koyuyoruz hatıce Eliz çok güzel beliz koyma beliz iz işaret demek ama Eliz prenses demek bende hamileyim cinsiyet ögrenirsem eliz koycam cok elit bi isim hem aglnacak bisey yok karar verilmistir Hatice Eliz hayirli olsun sagliksiz olsaydi oturup agla Günah yani buna aglanirmi bebegi olamayanlar ne yapsin sükürlu olun biraz Hadi sevgiler 🙏😘😂Gelsin Hatice anamiz dan Hatice Eliz hanim
Alpase Arzumm_35 ayyy kesinlikle öyle. Dimi ya öyle yapicam valla caydirdiniz beni yeni favorim elizzz harikasiniz 😂😂 kizlar kurban olayim dua edin allahim kizimin karakterini hatice annemizin karakteri eylesin kaynanama benzemesin 😔
Arzumm_35 Alpase o kadar yürekten diledim ve yazdimki ona benzemesini huyunu Sen kalbi bi temiz tut kaynanan yaptigiyla kalsin onu düsünme Biz Allah bide Sen bil. Hz haticeden koydugumuzu sükür et bacim cocugu olmayanlar düsün herzamn ikinci isim soylenir kulagina hatice okut elizi de koy adi kadar prenses güzel olsun huyuda ahlakida güzel Hayirli saglik li evlat olsun
Alpase Aselcansu ayy tabii ki canim kurban oldugum rabbim nelerle ugrasiyor insanlar ama tabi hamilelik psikolojisi takiliyor insan bide ne zormuş isim olayi ya 😑
Hlal Alpase bende belis koycakdim ,aşkın ilk meyvesi demek anlamida güzel ,ama vazgecdik Serraya karar verdik☺️
Alpase Hlal ahahah valla doguma 15 gün var doguma kadar bin tane isim degismesem iyidr hayir bide dogum psikolojisi sanirm once böyle bisey yoktu korkudan kafayi yedim 😂😂😂
burcuisik12 Alpase bence sadece Hatice koy yani eşinin annesinin ismi bozma derim 2 ye insallah yazgı veya beliz koysrsın❣️
Arzumm_35 burcuisik12 kadin ikinci ismi koydugu icin biraz daha rahat anlamadiniz galiba 😂 kayonvaldesinde. Hoslamiyor
Alpase burcuisik12 kız yok sadece hatice koysam kanser olur ölürüm kahırdan. İlk dört ay 12 kilo verdim hastanelik oldum ameliyat olacaktim bir gün iyimisin diye sormadi açmısın diye sormadi ki ben gurbetteyim burda hic kimsem yok. Bir gün olsun hayırlı olsun bi eksiğiniz var mi diye sormadi esyalarini göster bebegin demedi. Komsulari bebekle alakalı soru sorunca konuyu degistiriyor. Kendinden baska hic kimseyi düşünmez bir akşam ordaydik canim balık ekmek istedi eşim gidip aldi diye kiyameti kopardi yok niye gidiyor yemese olamz mi ben istesem yapmaz falan. Yani ismini bile takmak istemiyorum
Alpase Arzumm_35 ayyy aminnn nasil güzel insanlarsiniz siz böyle cümlemizin evladi insallh teyzesiiii 😍🙏🏻🥰🥰
Hlal Alpase bizde canım sürekli degstiriyoruz isimleri😁😁ilkden İkra,snra Hira,Ahsen,beren, belis,Dilay,buglem, bı çok isim degstrdik ama bu sefer kararlıyız serraya karar verdik🤷
Alpase Hlal ahahahah kiz ne zormuş valla sansimiz olsa da hepsini taksak 😂😂😂 içi rahatlar insanin 😂😂😂
burcuisik12 Alpase oo baya sıkıntılı Allah akıl fıkır versin🙄 o zma yazgı koy dıcem busefer arada eşin var Hatice beliz daha uyumlu bence koyacaksan☺️