spiker_anne Hmsregmze Yüz bin kere söyleniyor ama nerdeeee aşerme yazmış zaten niye yanina belirtirlerse. aşerme diyosn belli ki canin bişey çekmiş nerde oturuyo belli değil hangi şehir ilçe millet ne bilip cevaplasın nerden bulacağinı bide erik yani başlığı okuyan eridi
Hatice_mustafa Minnosannis01 Kızlar n 11 de , hepsi burada . Com da var 20 tl bide kargo parası ile 30 olsun getirtebilirsiniz .
1aysecik spiker_anne başliga erik yazmasam hic bir platformda karsiniza cikmiyor mu sanki komik olmayin lütfen ya Tamam bir anlik düşüncesizlik yapmis olabilirim ama bütün sosyal medyalarda reklamlarda günlük hayatimizda olan seyler bunlar Olağan üstü suç islemisim gibi konuşmayın.
tiniminianne Hamileliğimin başından beri canım çekiyor benim de. Yemeden elim aygın titreyecek gibi ama bulamadık maalesef eşim internetten getirtmek istedi defalarca ama 2 3 tane için o kadar para verilmez dedim yeşil elma ile kendimi kandırıyorum devamlı
Damla123- tiniminianne bir haftadır bizde arıyorduk bulamadım hiç bir yerde başka şeylerle çok denedim ama olmuyor gözüm görmüyor kaç para olursa olsun dedim gerçekten hiç bir şey canı çekmeyen ben mahvoldum çok kötü bir durum
Damla123- 1aysecik aşeriyorum.net diye bir sitede var bende ordan istedim artık bir haftadır rüyalarımdaydı oradan alabilirsiniz 50 gr 50 tl fiyatı var