Aysekmn Merveyrdm2303 çok iyi canım hastaneden hastaneye değişiyor fiyatlar demek ki normal doğum ne kadar bildiğin var mi
Merveyrdm2303 Aysekmn oda aynı epiduralde ek ücret varmış sadece spinal sezaryen falanda 1900 normalde 1900
gulsahsahin Aysekmn bende nilgün hanıma gidiyorum çok cana yakın ve bilgili bi doktor insanı rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim 👌🏻👌🏻
Huma_s gulsahsahin soruyu cevaplayali çok zaman geçmiş ama doğumunuzu nilgün hanımda mi yaptınız? Kontrol ve doğumda memnun kaldınız mı?
Htcgnl Aysekmn isim olarak duydum ama nasıl bilmiyorum ozel sağlıkta ayşe seçil ozbani tavsiye ederim kesinlikle mükemmel biri alt tarafta filiz saylani demişler normal doğum yaptırmıyor o eşiyle giriyormuş ve çok paracı bir doktor tavsiye etmem
Aysekmn Htcgnl tavsiyen için teşekkürler filiz saylana gidiyorum ama biz çok memnun kaldık düşük yaptigimda tanıştım ve çok iyi bir doktor diye düşünüyorum tabi doğum ve para konusunda bişey diyemiyorum
ipekworld Aysekmn ben özelegede Mehmet Gencer e gidiyorum mükemmel bi doktor soğukkanlı sakin gittiğinizde sizi tanıyan konusan ilgilenen . Nilgün hanıma da arkadasım gidiyor memnun kendisinden bildiğim kadarıyla
AysennHE Denizli de en iyi bilgisi olan doktor Erkut harmancilar kizlar çok müthiş bi doktor hem kadiin doğum hem psikolog sanki çok iyi ilgileniyor gerçekten doğumu özel sağlıkta yapıyor tavsiye ederim🙂
Havva23 Aysekmn benim kuzenim onda doğumunu yaptı nasip olursa bende onda yapacağım mükemmel bir doktor
gulsahsahin Huma_s ben çok memnun kalmıştım baya geç dönüyorum ama Allah razı olsun bi abla gibi doğumumda o kadar destek oldu ki bana gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz