Aysekmn Merhabalar doktor Nilgün Koldan Keserliogluna muayene olan yada doğumunu onda yapan var mı nasıl bir doktordur fikirlerinizi bekliyorum
Htcglgnaksy Aysekmn ben özel sağlığa başlıcam canım bu hafta o doktoru hiç duymadım cevapsız kalmasın diye yazdım😊
gulsahsahin Aysekmn bende nilgün hanıma gidiyorum çok cana yakın ve bilgili bi doktor insanı rahatlatıyor kesinlikle tavsiye ederim 👌🏻👌🏻
Htcgnl Aysekmn isim olarak duydum ama nasıl bilmiyorum ozel sağlıkta ayşe seçil ozbani tavsiye ederim kesinlikle mükemmel biri alt tarafta filiz saylani demişler normal doğum yaptırmıyor o eşiyle giriyormuş ve çok paracı bir doktor tavsiye etmem
Aysekmn Htcglgnaksy teşekkür ederim canım özel sağlık ta doktora mi gideceksin baslicam derken anlamdım da ☺️
Merveyrdm2303 Aysekmn çok tecrübeli ayrıca hastanenin ortaklarındanmış o yüzden ayrı bir ilgili yaşı yerinde ve çok temiz kokuyor 🙄 benim pazartesi sezaryen doğumum var hafta kalmadı 😊
Aysekmn Minikkus098 bende 16 haftalık hamileyim canım baştan beri doktorum filiz saylan ve çok memnunum gerçekten emin ol çok memnun kalicaksin sende kuzenim bu doktora gitmek istiyor da sorayım bı dedim
Aysekmn Merveyrdm2303 iyi bir doktorun var desene ne güzel ☺️ hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun ☺️
Minikkus098 Aysekmn Aynen canım bugün randevum vardı daha ben sormadan aklımdaki bütün soruların cevabını verdi eşim de özel sağlıkta deva hanım var onu duymuş ama gitmem filiz hanım bir numara