ilkanneligim Handekiraz2302 tarhana çorbası, pilav et sote soğan salatası ve supangle galiba soğana bu ara aşığım ekmek arası yiyorum soğanı🙈
Yenianne65 Gizemnaz_ hayır karnabaharı haşlayıp borcama alıp , üzerine 2 yumurta 2 yk un yarım çay bardağı sıvı yağ bir su bardağı süt ve içine kaşar rendeleyip yaptığım sosu üzerine döküp fırına veriyorum börek gibi oluyor çok lezzetli
Afra34 Yenianne65 ayy ben karnabahar çok severim eşim pek aramaz farklı yapmak istiyorum oda yesin faydalı diye genelde haşlar sonra kızartıp yoğurtlu yemeyi severim ama okuyunca buda güzel farklı geldi deneyeceğim inşallah 🤭 güzelmiş buradan farklı tarifler almak❣️🤰 teşekkürler
HvvGlKrdl Handekiraz2302 Kuru Fasulye ve Pilav yaptim.. Esime koydum is yerinde yiyecek bende evde yanina yogurt koyar yerim artik..
Bsecill MerveFasulye bende görünce yazmak istedim 😊 ben mayayla yapıyorum ama yağlı kağıda koyduğumda oklava ile açıyorum ve üzerinde heryerine çatal batırıyorum ki fırına girince kabarmasın çok güzel oluyor tavsiye ederim 😊
Bsecill eymenin_annesiii bende az önce sizden okuyup hemen kopyaladım 😊 sadece salata yerine cacık koydum
zcolak Deletedmom0810 be yaşasın şef eşi olmak 😂 restoranda pişenlerden ne varsa. İnstagram hikayesini izleyip şu şu şu olsun diye seçiyorum bende.
anjel_selinaa Handekiraz2302 Levrek buğlama yanınada brokoli salatası :) Pilav yaparmıyım bilmiyorum ama sadece sebze yiyelim daha iyi :)
Afra34 Handekiraz2302 bende kopya çekmeye gelmiştim 🤭 güzel şeyler gördüm aklımda kalsın yaparım artık iyi fikir miş herkesin menüsünü öğrenmek 😁