Suheyla19A Handekiraz2302 hamur yogurmustum pizza icin dun fazla geldi dolaba koydum bugun ondan sade pogaca yapip cay zeytin peynir yeriz olur biter 😂
Merve_278 Handekiraz2302 fırın mantar, pilav, yoğurt çorbası salata. valla her gün ne pişiricem diye düşünmekten fenalık geliyo yani birisi menü verse biz yapsak daha kolay 😁
Aminem2020 Suheyla19A yemek yapmaktan bıkkınlık geldi 😔 fırında patates tavuk pilav çorba salata düşünüyorum 🙄
MerveFasulye Suheyla19A pizza hamurunu nasıl yapıyorsunuz benim ki ekmek gibi oluyor ince olmuyor. Alakasız oldu ama görünce sorayım dedim ☺️
Bsecill eymenin_annesiii bende az önce sizden okuyup hemen kopyaladım 😊 sadece salata yerine cacık koydum
Emin_e MerveFasulye mayayla degil biraz yogurt ve k.tozuyla yapin ben oyle yapiyorum hamuruna da bir kaşık sirke koyuyorum citir oluyor:)
Bsecill MerveFasulye bende görünce yazmak istedim 😊 ben mayayla yapıyorum ama yağlı kağıda koyduğumda oklava ile açıyorum ve üzerinde heryerine çatal batırıyorum ki fırına girince kabarmasın çok güzel oluyor tavsiye ederim 😊
Suheyla19A MerveFasulye valla kuru maya 2 su bardagi ilik su 4 5 kaşık yag 1 yumurta evde varsa 1 kasikda yogurt yoksa koymuyom bile aldigi kadar da un ama bu tariften 2 tepsi çıkıyor ince olmasi icinde tepside elimle aciyom hamuru
Merve_278 Handekiraz2302 mantarın sapları ayıklıyorum, bütün haliyle o oyuk yerlerine parça tereyağ koyuyorum biraz yumuşayınca fırından çıkarmaya yakın kaşar parçaları koyuyorum eriyince işlem tamam efsane oluyor çerez gibi 🙊
Deletedmom0810 Handekiraz2302 yaşasın baba evinde olmak 🙏🏻😂 annem kuru fasulye yapmıştı bi de pilav yaparız yanına ayran salata da yaptık mı tamamdır bu iş 😂
zcolak Deletedmom0810 be yaşasın şef eşi olmak 😂 restoranda pişenlerden ne varsa. İnstagram hikayesini izleyip şu şu şu olsun diye seçiyorum bende.
Bnbalik Handekiraz2302 dünden kalan yayla çorbası ve makarna var ☺️ Birazda taze fasulye yaparım dedim ama bilemiyorum ☺️
Yenianne65 Gizemnaz_ hayır karnabaharı haşlayıp borcama alıp , üzerine 2 yumurta 2 yk un yarım çay bardağı sıvı yağ bir su bardağı süt ve içine kaşar rendeleyip yaptığım sosu üzerine döküp fırına veriyorum börek gibi oluyor çok lezzetli