Merve6475 Gizoss bende burada bekliyim uşaklıyım ama Ardahan’da hemsirelik yapıyorum dogum icin usaga gelicem Allah kısmet ederse sen hangi doktora gidiyorsun canım
Gizoss Merve6475 ben Akif Şanlı ya gidiyorum şuan özeline. Ama çok az konuşuyor tavsiyeler vermiyor heo ben bişeyler soruyorum. Değiştirsem mi diye düşünüyorum
Aysekayahan Gizoss bir kere bende gitmiştim aynı şekilde konuşmuyor iki hastayi beraber aliyor du birde
Gizoss Merve6475 Eda hanımla ilgili iyi şeyler duymadm. Bende en baştan İnan beyi düşünüyordum. Bütün çevrem akife gitti. Bende ona gideyim dedim ama memnun olmamaya başladım.
Aysekayahan Ben mustafa kemal takala gidiyorum çok iyi bir sekilde ilgileniyor detayli herşeyi inceliyor konuşup raht hissettiriyor kesinlikle tavsiye ederim
Aysekayahan Merve6475 200 tl canım ben dün gittim ve 15 gün sonra randevu verdi o zamn ücret odemiyosun medicl de yapiliyo sanirm
Arasinannesi1 Gizoss ben eda hanımı düşünüyordum ne duydunuz tam olarak gitmeyeyim mi sizca 24. Haftamdayım şuan
Emos_64 Merve6475 Memnunum canım güzel ilgileniyor anlatıyor sorularını dinliyor bir de bi sıkıntım olduğunda aradığımda yada whatsapptan yazdığımda ulaşabiliyorum mutlaka ☺️
Emos_64 Merve6475 120 lira muayene ücreti canım geçen hafta komşumuz doğum yaptı sezeryan 2000 tl ödedik dedi kuzum
Emos_64 Bizde 29+5 iz 🥰 Merve6475 oy maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ikisinide canım 🙏🏻 Aysekayahan sağlıcakla doğsun inşallah kuzum 🙏🏻🥰 Gizoss sağlıcakla büyüsün doğsun minik canım 🙏🏻😍
Gizoss Nilay64 benimdr düşük tehlikem var progestan içiyorum. Bütğn gün yatıyorum bitek wc ve yemeğe kalkıyorum