Mervemm Kardelenyigit bende 2 gun sonra öğrenicem 15+3 suan bakalim ne olcak merak ediyorum erkek dediler bana kimi kiz ama icimde erkek gar bakalim
Sinem62 Kardelenyigit bende 13 haftalık hamileyim bize doktor kıza benzıyo dedi senin gibi erkek hissediyordum herkes erkek dedi ama Doktr kız dedi 🥰 sağlıklı olsunda
Kardelenyigit Erbualp Adana ☺️Medline Nursel ablaya gidiyorum hatta geçen bi postta yine seninle yazışmıştık 😅
Nursnr1 Mervemm gezmedeydimm😂😂 geldim hayırla sonuçlansın valla kendım ıckn hıc bısı hıssrtmıyordum ama ultrason kagıdıda bakımca erkek goruyordum 11 haftalıktı ultrasonum 15 olduk gıttık erkek dedi hayırla sonuclansın bakalım
Erbualp Kardelenyigit yaaa evet hatırladım bende ona başladım 🙏🏻 Çok memnun kaldım açıkçası Hakan bey den sonra . Yarın bana şeker yüklemesi yapılacak kilosu boyu önde gözüküyor 20. Haftayı beklemeyelim dedi bana
Seydtrker Kardelenyigit ya bnmde aynen böyle oldu ama ben hala erkek bekliyorum o kadar çok kişi erkek dedi ki doktor kız deyince şaşırdım bile☺️
Kardelenyigit Seydtrker bende de öyle oldu evet 😅😅hatta çıkıntı falan görmüştüm geçen hafta gerçi hayırlısı olsun mesele erkek olsun değil ama eşim babasının ismini koymak istediği için hevesleniyor bende o yüzden istiyorum 🥰
Minigim_ Detaylıyı bekle istersen yinede canım 17de dahi kız gibi dedi pazartesi detaylıya gircem kesinleşecek inşallah o zaman 22+2 olcaz
Kardelenyigit Erbualp mükemmel bi doktor 🥰ayrıca doğum parasını sordum 7bin lira diyenler vardı ya gülmeye başladı keşke öyle olsa diye 😂ocaktan sonra ya 4.250 olacak yada 4.750 dediler tam hatırlamayadım ama ikisinden biri yani sonuna kadar Nursel abla 😅
Erbualp Kardelenyigit kesinlikle canım parayı düşünmüyorum sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin istiyorum . Sen kaç haftalık oldun şimdi
Kardelenyigit ariyaliyya ay bilemedim en son attığımda herkes dedi kuzum ya hatta pipi gibiydi net 1 ay sonra görünür artık 😅
Kardelenyigit ariyaliyya https://www.resimag.com/p1/3553fa628c5.jpeg bu haftamın görüntüsü, Bu da daha 7 gün öncesinin 🙄 https://www.resimag.com/p1/c56897db272.jpeg