Kardelenyigit Kızlar az önce doktordan geldim geçen hafta post açmıştım 12 haftalıktık herkes erkek demişti bugün 13 haftalık olduk bebiş tam göstermedi ama bacak arasından az buçuk bakınca kız gibi ama 16da tam belli olur dedi yanıldık mı acaba bende erkek hissediyordum halbuki 😂😂 @Nursnr1 @ariyaliyya @Fatos0277 @Hazalozan @Dilekklc27 @gzmkya5805 @deletedmom309 @Angello
Eeddaaa Kardelenyigit bende dün gittim herkez erkek hissetti erkek dedi doktor kıza benziyor dedi haftaya salı gitcem bakalım gösterecek mi bizimki kordonu almış bacak arasına kayıp duruyordu :))
Oznur_yildiz Kardelenyigit eğer doktorunuz bir çıkıntı var diyorsa genel de erkek çıkıyor hayırlısı olsun hakkınız da
Tanem0105 Kardelenyigit Sende benim gibi olmuşsun canım 12 den 14 e kadar erkeğe benziyor dedi doktorum sonra kız da olabilir detaylıyi bekle hazırlık yapma dedi ve 20 haftalıkken detaylı ultrason da kız olduğu belli oldu sonunda😂😍
Kardelenyigit Sueda29 yok kuzum maalesef doktor göremediği için vermedi ama nasıl diyim alttan bakınca iki dudiş gördüm gibi ama tam olarak açmadı bacağını 😅doktorumda bu ay cinsiyet size diğer ay tüm sülaleye dedi 😅henüz söylemeyin dedi
Kardelenyigit Eeddaaa bizimkide havada bağdaş kurmuş ayak ayak üstündeydi 😅ay heyecanlı bekleyiş ama sabırsızlanıyorumda 😂
Kardelenyigit Tanem0105 doktoruma zorla bi ihtimal verdirttim 😅Burda herkes erkek dedi çıkntı falan vardı hatta ama demeli gerçekten değişebiliyor 😂bugün tam göremesekte kız gibş dedi hayırlısı olur inşallah 🥰
Tanem0105 Kardelenyigit Amin inşallah canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da hiç farketmez sen de benim gibi detaylıyi bekle bence her an herşey olabilir😂😊
Erbualp @Samurayy canm dr geldim erkek dedi https://imgyukle.com/i/RYw7Mp ama gören pipi değil dedi 🙈🙈 16+2 olduk
Samurayy Erbualp o zman erkek ama 12 13 haftalikken baya yataydi o bolgesi kiz olduguna acaip inanmistim ben ama erkek gercektende 😁
Minik_fasulyem Erbualp benm bebeğiminde böle bi bacaka arası ultrason resmi var. Bende siz gib kız hissediyorum. Kendim pipiyi gördüğüme rağmen inanasım gelmiyo nedense. Ama sizinkide bariz belli yani 💙 https://imgyukle.com/i/RnZfye
Kardelenyigit Erbualp kuzum senin erkek gibi ya pipi değil mi o 😅bizim tam o pipinin görüneceği varsada kapalıydı oraya ayakları geliyordu sadece bebişin çok altından baktı yok göstermiyor ama kız gibş dedi 😅
Kardelenyigit Erbualp Burda senin bebeişinin pipisine ayakları geldiğini düşün sadece altı görünüyordu benim 😅geçen hafta sere serpe yatan bu hafta ayak ayaküstüne atası geldi 😅Nursel abla çok uğraşsada göremedi 😅
Mervemm Kardelenyigit bende 2 gun sonra öğrenicem 15+3 suan bakalim ne olcak merak ediyorum erkek dediler bana kimi kiz ama icimde erkek gar bakalim