Papatyam2017 Gul-21 benim 4.haftada başlamıştı zaten erkende öğrenmiştim şimdi 5+2 su an daha iyiyim göğüslerim ağrımıyor o aklıma.takildi hiç belirti yok gibi artık...
TunarinAnnesi Gul-21 bide bu uykusuzluk beni oldurcek sabahlari horozla bir uyaniyorum oglende yatiyorum Aksam yine uyku yok 😔
Ozlemclk52 Gul-21 yaa geçen hafta pzrtsi banada keseyi görüp 4-4bck hafta dedi yarın bebeği görmeye gitcem inşallah şimdi kaç hafta olmuş oluyor benimde öyle bisey olmaya başladı adet olcak hissi vardı onlar geçti tek göğüsüm şişip iniyor arada sızlıyor aciyor cumadan beride böyle sanki gelicek gelemiyor o his var yemek borumda yemeklerden zevk alamıyorum sevdiğim şeyi yiyorum sonra pişman oluyorum çok değişik bisey tad alamıyorum erkenden normal mi acaba bole seyleer
mrv_mert_15 Ozlemclk52 bende söylediğin gibiyim hergece ağrı ile uyanıyrm kasık ağrısı, gögüslerim bu ara daha rahatladı sanki, ama bugun eşime dedim ki sanki grip olursunda boş yrmek yersin ya öyle hissediyorum kendimi dedim. Sabah baya bulantılarım başladı
Hawa4087 Ozlemclk52 merhaba 5+5 oluyorsun yanlış hesaplamadıysam ben 5+5te kalp atışlarını duydum ve kesenin içinde küçücük göstermişti dr muz zaten happymom da da ilk sayfada bebek bölümünde bilgilendirmede kaç hafta ve gerekli bilgileri görebilirsin canim
Ozlemclk52 Gul-21 ocak ayında kürtajım var kalbi durmuştu ilk bebegin şimdi arada korkular oluyor pihtlsma var 2 gende kan sulandirici hap ve ıgnede kullanıyorum yarın kontorl var bebeği görmeye çağırmisti doktor inşalalh herşey güzel gider🤲