avarebirseyyah vuslatim34 bende 10 gün önce vermiştim kanda çıkmadı, acaba sonradan çıkar mı? 🤷♀️ Umut herkesin hakkı 😅
vuslatim34 avarebirseyyah aynen yarın bence kan vermelisin.Hatta bende gidip saglık ocağında bidaha yaptırayım 😄
vuslatim34 avarebirseyyah bende öyleyim ya .Bide kan testi verince bir pişmanlık oluyor.Negatif zaten ne diye ugraşıyorsun diye kendime kızıyorum 😄
hava123 Merhaba hanımlar bende bu ay klomen +çatlatma iğnesi yaptırdım , bi hafta once 0,8 cıkan sonucum uc gun once 0,3 e dusmus yukselır mı bu tarz bisey yaşayan varmı
hava123 vuslatim34 ve bu ayın 12sınde catlatma ıgnesi yapılmıstı o gun dahil hergünü degerlendirdim ama beta degerlerının 0,8-0,3 cıkması yıktı . 3 ay oncede kürtaj oldum kalbş durdugu ıcın 7 haftalıl
Tugba1616 Cnn17 benimde aynı canım bende bu ay rahim filmi cekinmistim çok mutluydum ama maalesef bende hüsrana ugrayanlardanim bu ay
Cigdem175 Tugba1616 rahim filmi 1 sene önce çektirdim hicbir sorun çıkmadı çok şükür hsg sonrası hamile kalanları okumuştum ama nasip işte
Tugba1616 Cigdem175 benimde bir sorun çıkmadı çok şükür canım aynı şekilde filmden sonra hamile kalanı çok duyunca bende onlardan biri olurum diye düşündüm ama nasip olmadı yine vardır rabbimin bir bildiği
Cnn17 Tugba1616 o zaman ümitsizliğe kapılmak yok devam zaten çekildikten sonra ki 3 4 ay çok önemli diyorlar