avarebirseyyah sumosgoksu benimde yarın ama regl ağrım var 😣 bu ayda olmadı sanırım 🤔 Rabbim hayırlı zamanda versin hepimize inşaAllah
vuslatim34 sumosgoksu avarebirseyyah Kızlar benimde yarın ama bende negatifi gördüm .3 gün önce kan testi verdim.Bir yanım bu ayda olmadı diyor bir yanım belki pozitife döner diyor.Bakalım ne olacak 🤗
avarebirseyyah Cnn17 ya bu rahim filmi doktorun istemesiyle mi oluyor ya da özel bir istek söz konusu olunca mı çekiliyor? 😊
Tugba1616 Cnn17 benimde aynı canım bende bu ay rahim filmi cekinmistim çok mutluydum ama maalesef bende hüsrana ugrayanlardanim bu ay
avarebirseyyah Cnn17 😯 acaba bende gidip desem rahim filmi çeker misiniz tüplerim kapalıdır belki diye 🤭 çeker mi acaba
Cnn17 avarebirseyyah hiç kaybın oldu mu canım isteğe bağlıda özelde çekiliyor ben özelde çekildim zaten ağrısız anestezisiz
Cnn17 avarebirseyyah bak bu şikayetle de gidip çekilmek istediğini söyleyebilirsin. Devlet hastanelerinde kadın doğum hastaneleri belki çeker bilmiyorum 🤷🏻♀️ zaten 8 aydan fazla korunmadan ilişki de olmuyorsa tedavi ye başlanıyor.
avarebirseyyah Cnn17 3 doktora gittim üçüde birşey yapmadı neden anlamıyorum 🤷♀️ alttan tedavi bile etmediler
avarebirseyyah vuslatim34 bende 10 gün önce vermiştim kanda çıkmadı, acaba sonradan çıkar mı? 🤷♀️ Umut herkesin hakkı 😅