Sghslove şans işi mi bilemiyorum canım ama benim doğum yaptığım esnada sancı odasındaki ebeler köpek gibiydi herkesi azarlayıp duruyorlardı hiç ilgilenmiyorlardı sanırsın zorlar bedava çalışıyorlar bin pişman oldum devlet hastanesine gittiğime perşembe günü kontrole gitmiştim dr suyun azalmış dedi suni sancı verdiler perşembe günü saat öğleden sonra 3 gibi doğuma girdim cuma günü saat öğlen 12 de kusmaya başlayınca suyumu patlattılar kakasını yapmış oğlum hemen sezaryana aldılar baktın gördün açılma olmuyor al sezaryana ne bekletiyon demi çok beklediği için bebeğim kakasını yapmıştı yememiş ama illaki bulaşmış boğazına mikrop bulaşmış boğazındaki mikrop arttıkça ne beni emebildi ne mama içebildi kilo da alamadı tabiki kaç ay hastanelerde yattık en son ankarada dış kapı hastanesi var oraya gittik orda boğazına baktılar boğazında mikrop olduğu gördüler 20 gün kadar antibiyotik tedavisi gördük boğazındaki mikrop temizledi öyle kilo almaya başladı çok şükür.... devlet hastanesinde afedersin de köpek mi doğuruyor insan mı doğuruyor belli değil hiç ilgilenmiyorlar kadının biri doğum da bağırıyordu bağırma seni dinlemek zorunda değiliz diye azarladı kadının biri bebek geliyor diye bağırıyor ebe yalan söyleme daha gelmez bebek dedi bi gitti baktılar kadına gerçekten bebek doğmaya başlamış bile bide açılma var mı diye gelen elini soktu şeyime giden elini soktu çok el sokmayla da mikrop kapabilinirmiş belki de oğlum çok el sokmaktan mikrop kaptı demi hiç belli olmaz bide geçen haberlerde çıktı devlet hastanesinde doğum yapan kadının çocuğunun boynuna kardon dolanmış sezaryan olması gerekirken normal doğum yaptırmışlar çocuğun beynine oksijen gitmediği için çocuk felç olmuş devlette sezaryan yasaklanmış normal doğum olacakmış anne veya bebek riske girmediği sürece sezaryana almıyorlarmış...
Geçen özel hastanedeki ebe ile konuştum anlattım böyle böyle oldu da sezaryana aldılar diye ebe de devlet malesef öyle pek ilgilenmez bide devlette yasak sezaryan dedi 24 saat bekletiyor dedi ama biz en fazla 5 saat bekletiriz baktık gördük açılma olmuyor hemen sezaryana alırız dedi... ha bide eğer ben kusmaya başlamasaydım daha beni cuma günü akşam.6ya kadar bekleteceklermişti heral ya ben ölürdüm ya oğlum... bide özeldeki ebe dedi ki suyun az olduğu zaman normal doğum zor olur dedi biraz uzun oldu ama kusura bakma 😊😊😉