Sghslove 39+5 te doğum yaptım .😊Normal olacaktı ama bebeğim aceleci davrandı,kendini kanala sıkıştırmış kalp atışları düşünce apar topar sezaryene aldı doktorum .☺️Ben kaybedecek zamanımız olmadığı için mecburen genel anestezi oldum . Uyanış ağrılı oluyor yalan söyleyemem ama ağrı kesiciler çok rahatlatıyor . İlk kalkışta sakın acele etme ,ben artistlik yapıp birden kalktım ,koridorda bayılacaktım ,zor tuttular . Gece boyu ara ara yürüdüm . Eve gelince de 3 gün biraz acılı geçiyor ,kolay değil ameliyat sonuçta ama 7.günde sanki sihirli bir değnek değiyor 10.günde de doğum yapmamış gibi acısız oluyorsun . Bol komposto içmeni öneririm ,yanında da götürebilirsin ,hastanede verdikleri sırf su ,içinde posa adına pek bi şey olmuyor . Aklıma gelenler bunlar . Lohusa depresyonuna da girmemek için seni kıranı sen de kır. Sana laf söyleyene sen de söyle . Yoksa bebeğe bakmak ,bebeğe alışmak en kolayı . Yanında dangalak kimseyi tutma . Bebeğim bugün 1 aylık ve maşallah Gül gibi de bakıyorum ,herkes 1 hafta içinde gitti .