Baybayy Konya medova fuat demir e gidiyorum.sendika indirimi ile 130 tl muayene ucreti dogum ucretini henuz bilmiyorum bilen varsa soylesin 😊
Gmsyd Kocaeli Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi Doktorum Ahmet Coşkan Muayene 110 tl Normal doğum 2600 tl ( epidural +500 tl )
ezoterik İzmirdeyim önce prof.Dr Murat Ulukuş a gidiyordum gayet memnundum ancak muayene ücreti 400 tl.idi.Dogumu da egepol,cinarli ya da kent hastanesinde yaptiriyordu.Totalde 9000 gibi bir maliyeti olacakti. Ancak bu beni fazlasiyla zorlayacakti. 1 aydir tavsiye üzerine özel muayene Şerife Dikayak a gidiyorum muayene ücreti 200 tl.dogumu egepolde yapicam 6000 civari olacak çok ilgili ve iyi bir doktor tavsiye ederim
cerrah61 HappyMom İzmir / Su Hospital. doktorum Ümran Özer. 81.50₺ muayene ücreti. Doğum ücreti en son 1750₺ imiş ama zamdan sonraki fiyatı bilmiyorum henüz erken diye konuşmadık sanırım 2000₺ küsür olmuştur🌸
kader_65 HappyMom Van Lokman hekim hastanesine gidiyorum doktorum mükemmel Burcu Ungan muane ücreti 75 tl doğum normal 1600 tl sezeryan 2000 tl tavsiye ederim 5 gün sonra sezeryan olacam o zaman size nasıl olduğunu anlatırım
R_abia İzmir Medicalparkta doğum yaptım. Doktorum Zekeriya Günerdi. 200 tl muayene ücretiydi. Ben doğum için 4300 ödedim. Ama şuanki doğum ücreti 5000 diye biliyorum. Süsleme, fotoğraf vs. yok içinde.
Dilaemrh HappyMom İzmir Egepol hastanesi Cemil Kaymaz doktorum. 105 tl muayene ücreti ödüyorum. Şuan 3100 doğum ücretleri inşallah ben doğum yapana kadar değişmez😊😍
lazkizi61_ HappyMom istanbul esenler medipol fatma hanıma gidiyorum muayene ücretim 80 normal doğum 1300 sezeryan 2000. isteğe bağlı ve mecburi sezeryanda fiyat artışı yok.
sumeyyemre Özel Kocaeli Tıp merkezi Dr. Reyhan Arpacı muayene ücreti 120₺ Doğum ücretini henüz bilmiyorum 🤷🏻♀️@
Esezgin İstanbul Avcılar Baypark hastanesi. Bahar Aksünger doktorum. Çok çok memnunum. Tek dezavantajı sadece gece nöbetinde bu hastanede oluyor. Muayene: 75₺ Normal Doğum: 1.100₺ Sezaryen: 1.750₺
Evcn Ankara sıncan koru hastanesinde Nazlı Aksoy Kalaya gidiyorum 4350 tl ye doğum paketi aldım memnunum
hashas_tanesi HappyMom Sakarya Özel Adatıp Hastanesi Muayene ücreti emniyet personeli ve eşlerine 90₺ Dr. Reyhan KAPLAN HAFIZOĞLU (Allah ondan razı olsun. Doktor değil abla🙏🏻) Normal doğum 2750₺ sezeryan 2500₺ 🤰🏻
BirVeraAnnesi35 HappyMom İzmir de özel Egepol hastanesine gidiyordum Bülent Turgut Ay da doktorum 🥰 105 tl muayene 3100 de doğum parası ödedik🙏
Seda_123 İstanbul pendik özel yüzyıl hastanesine gidiyorum doktorum Hale Kayıran muayene ücreti 110 lira normal dogum 2250 sezeryan 2500
Pinkey İstanbul özel levent hastanesi. Dr. şebnem önsel hanim çok memnunum. Muayene 100 tl. Nst 75 tl. Normal dogum 2800 gibi sezaryen 3500 civari denilmişti. Yeni dogan yoğun bakım ünitesi ileri derece olmadığından doğumu burda düşünmüyorum maalesef.
Turkan123 Osmaniye yeni hayat hastanesi özel muayne 75 doğum ücreti normal 950 sezeryan 1050 en son öyle duymuştum
Nururuk HappyMom Tekirdağ,Çorlu'da Op.Dr.Toygun Başaran' a gidiyorum. Kendi özel kliniği var, muayene ücreti 200 TL ödüyorum, doğum yaptıracağı hastanede normal doğum 2500 tl, sezeryan 3000 tl
Aysenur38 Balikesir ozel sevgi hastanesine gidiyorum doktorum nurettin serinkan muayene ucreti 90 tl sezaryan dogum olcam yarin ucreti 2500