Gulsunn İstanbul Beylikdüzü / medilife doktor senem hanım. mıayene ücreti 110 lira. Doğum fiyatlarını tam olarak öğrenemedim daha.
oylumm Avcilar hospitala gidiyorum.dilek pınar özer doktorum.kendisinden cok memnunum:)muayne ucreti 100 tl.sezeryan 3000 tl.normali bilmiyorum dusunmedigim icin
Gizem3410 İstanbul Avrasya hastanesi Atiila Okur canım doktorum çok çok memnunum🥰 normal 2250 sezeryan 3000
Oznur_yildiz Bursa Hayat hastanesi indirimli 105 tl muyane ücreti 10 gün de ücretsiz kontrol Hilal Cankilic a gidiyorum memnunum daha konuşmadık doğum ücretini
Aysse-03 Merhaba bende altunzade Acıbadem’e gidiyorum özel sağlık sigortam war normalde 500tl 240 tl ödüyorum
Faray HappyMom İstanbul da özel bir muayenehane de Prof. Dr. Özay Oral’ a gidiyorum. Muayene ücreti 600 tl’dir. Doğum ücreti için net bakiye veremiyorum daha hastaneyle anlaşmadık lakin Altunizade Acıbadem de yüksek ihtimal doğum yapacağım.
sezgikls HappyMom Ankara Özel Koru Hastanesi. Doktorum Çiğdem Güler. 6500 tl ödeme yaptım, doğum paketi satın aldım. Bu fiyat 16. haftadan itibaren geçerliydi. Gayet memnunum şimdilik 👍🏼
Balimkiz HappyMom Lüleburgaz medikent hastanesine gidiyorum muayene ücreti 80 TL ödüyorum her gitmemde doğum ücreti 2500 dediler
ikincibebek2 Gaziantepte Akademi hastanesine gidiyorum Dr.Aysun Alçı Ekinci muayene ücreti 80 tl ilk doğum mecburi sezeryandı 1000 tl verdik şimdi daha doğum ücretini konuşmadık ama hastane çok temiz doktorum çok ilgili çok memenunum
Deryalper Ben Acıbadem Altunizade hastanesine Doktor Bülent Arıcaya gidiyorum doktor ücreti normalde 450 Doğum ücretide Normal doğum 9.000 tl Sezaryan 12.000 epidural 13.500 denilmişti benim özel sağlık sigortam var sadece 12 tl ödüyorum doğumada Normal doğum olucak sanırım sadece maxsimum 4.000 tl ödeyeceğim ben çok memnunum bülent beyden herkese gözü kapalı tavsiye ederim çok araştırmıştım doktoru bülent beyde karar kılmıştım iyi ki de kendisini seçmişim
symydgr0302 HappyMom Kurtköy emsey hastanesine gidiyorum doktorum Canan Yılmaz torun ve aşırı memnunum , muayene ücreti 160-170 arası birşey doğum ücretleri biraz pahalı ama hastane ve doktoruma değer . Normal doğum 3900 sezeryan 4900 , 2020 de zam gelecek
Ssraa Ankara Etlik Lokman Hekim’e gittim orada doğum yaptım. Doktorum Şüheda Özsavran. 110 tl muayene ücreti ödüyordum. 3-4 bin arası da doğum parası
Full Antalya ozel medstar topcular hastanesine gidiyorum. Doktorum ertugrul akdas. Muayene ucreti 120 tl. Sezeryan dogum olacak plasenta peeviadan dolayi. Yaklasik 3500 tl dogum ucreti olacak.
Busbusvehashas HappyMom İstanbul - Esenler de Avicenna ya gidiyorum. Doktorum Serçin Ordu. muayene ücretim 80
Oooykuuu İzmir Can Hastanesine gidiyorum Mustafa Cenk Güven doktorum ücreti 135 tl doğum ücreti ne kadar tam bilniyorum 2020 de doğum yapacağım için ücretler değişecekmiş ama tahminim 4buçk 5 bin civarı
Haticemre21 HappyMom ıstanbul küçükköy özel avrasya hastanesi muayene ucreti 100 tl Doğum 2250 normal 3 bin sezeryan . Yeniyilda değişmezse fiyatlar
ozgeakkaya Bilecik Devlet Hastahanesi-Hakan Demir (Bilecik’te özel hastahane yok küçük bir şehir olduğu için) ☺️
Demetahmet İstanbul Esenyurt mediplus tıp merkezi Bahar hanıma gidiyorum aylık 60tl muayene ücreti var normal 1000 tl sezaryen 1500 tl 31 haftalık hamileyim ilk günden beri aynı doktor çok memnunuz tavsiye ederim 🙏