Samurayy Happy46 bende erkek gordum ruyamda kizmis ruyalar tersine cikar genelde ultrason fotografi varsa atabilr misin bnde merak ettm smdi yandan fotosu olcak yanliz pop kismi net olmali
Sevdaalizade ZeynebMucahid hayir banaa 12 haftada emin wekilde 80 ihtimalle kiz dedi sonra 18 haftamda cok wawimiw durumda kesin erkek dedii
GGD ZeynebMucahid erkekte yanılma payı bence kordondan sebep oluyo kordonu pipi gibi görüp sonradan değişiyor olabilir mesela benim teyzeme doğuma kadar erkek dediler herşeyi erkek bebek üzerine alındı bi doğdu kız. 🤣
Samurayy Happy46 malesef bacagindan gozukmuyo cnm anlasilmiyo bu sekilde hayrli saglikli olsun insallah
Happy46 Samurayy çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için Allah sizede nasip etsin kucagınıza almayı bütün hamilelere inşallah 🥰
Samurayy Esmaryarim bnce kiz cnm yatay bi cikintisi var ilk attiginda o haftalarda her iki cinsiyette cikinti olabiliyor ama seninki bence kiz yatay belli oluyo umarim yanilmiyorumdur 😁
Esmaryarim Samurayy insallah canım agzın bal yesin hamdolsun bi oğlum var bide kızım olsun cok istedim allahtan .hayırlısi artik saglikli olsunda