eknsnsr98 Kızlar son bir aydır idrar kaçırıyorum. 6.ayıma yeni girdim ne yapabilirim sık olmuyor ama öksürdüğümde yada bazen kendi kendine geliyor.
H1z2a3 eknsnsr98 canım bnde aynı şekildeyim sık sık tuvalete gidiyorum mesanem boş kaldın diye yoksa en ufak öksürmeyle bile direk kaçıyor 🙄🙈
YDE eknsnsr98 kegel egzersizi yapmanız gerekiyor hamilelik sürecinde bol bol. Hem idrar kaçırmazsınız hem de normal doğumu destekleyen bir egzersizmiş.
MutluB eknsnsr98 bildiğim kadarıyla bebiş büyüdükçe yaptığı baskı artıyor farkında olmadan bile kaçılabiliyoruz tuvaletin geldiğini hissettiğimde hiç tutma direk git ben son ayımdayım tuvaletle arkadaş olduk 😂
eknsnsr98 H1z2a3 ben tuvaletimi yaptığım zaman çok afedersin sanki hepsini yapmıyorum bi yarım saat sonra tekrar tuvaletim geliyor
H1z2a3 eknsnsr98 yok aslında çok az da olsa idarar bebek baskı verince çok varmış gibi hissediyor insan bende gecede 5 defa uyandığımı hatırlıyorum 🤷♀️
YDE eknsnsr98 internetten araştırısanız bence daha faydalı olur benim anlatmamdan biraz anlatması zor bir egzersiz ☺️ Ama çok çok kolay
H1z2a3 eknsnsr98 aynen canım herşey gibi hamileliğin de sonu var ve sonunda çok güzel birşey olduğu için katlanması bile güzel 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
[silindi] eknsnsr98 ped tak bi tane sıkışmamaya çalış sık sık git WC ye yapcak bi şey yok herkese oluyor bazen bebiş mesaneye baskı yapıyor
Suheyla19A eknsnsr98 bende 21+2 yim malesef birden gelince bende damla olacak sekilde azicik kacirmis oluyorum cok sık degil ama haftada 1 felan denk geliyor normal oldugunu düşünüyorum gebelikten dolayi çünkü eskiden boyle huyum yoktu😂😂😂