Seymaa16 Medine_1992 maşaallah canım. Bizde uzun boyluyuz eşimle uzun bi kız bekliyoruz eşim 1.90 ben 1.80 :)
Tugbaklc Tazeanne33 bende 27+3 um 8 kilo aldım ve gobusum çok az 4 aylık gibi ama benim.genetik 2. Gebeliğim en son 24 haftalıkken gittiğimde 700 gr di
Tazeanne33 Maşallah sizlere ve bebişlerinize ne güzel hepsi sağlıklı bi şekilde büyüyor inşallah sağ salim sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı
H1z2a3 Tazeanne33 bn en son 22 haftalık gittiğimde 380 gramdı biraz küçük dedi doktorum şu anda25+3 olduk bu günlerde gideceğim bakalım artık 😊 bu Arada yorumlara baktım da çoğumuzun kızı olacak sanırım 😊
Mervee58 Kr_pinar 25. Haftada bi kere benimde öyle oldu 1. Gün hissetmedim hiç 2. günün akşamı hissettim hissetmeseydim bende gidecektim doktora
Kr_pinar Mervee58 sağlık ocağına gittim ben de kalp atışı duyuldu 10 dakika önce hareketini hissettim çok şükür
HGC Kr_pinar Korkmayın, 25.haftamdayım doktorum hareketlerini 32.den sonra sayıyoruz dedi, panik yapmayın siz tabiki yolunda gitmeyen birşeyler hissedince takibini yaptırmak gerek.
aysenurozdemirr bende 27.haftaya girdim yaklaşık 4,5 5 kilo almışım ama bebeğimin kilosunu hiiiçç bilmiyorum 2 hafta var kontrole🙈🙈