EcrinveSelim Fdle bizmkide öyle erken hissettim harektlerini halbuki ama cok sakin bazen korkutyr. doktra gtcem tam tekme atyr oh be dyrm. tek iyi olsnda sıkıntı olmasn (28+2)
Fdle Humi ben böyle bir post açtım diye sağlığına dua etmiyormuyum sanıyorsunuz her yerden çıkmasanız olmuyor biliyorum her bebeğin farklı olduğunu çok şükür bilinçli bir kadınım ben sadece benim gibi olan var mı diye merak ettim o kadar saçma sapan postlar varken benim postum mu dikkatinizi çekti de yargı dağıtmaya çalıştınız?
Humi Fdle kotu birsey dedigimi dusunmuyorum okurken kotu niyetle okudunuz herhalde yada suan bulundugunuz karamsar yapinizdan kaynaklaniyor size , boyle hissettigoniz durumlarda insanlarla gorusmeyin kirabilirsiniz.
Fatmacbc1997 Fdle bende 30 haftaligim oğlum olucak.inşallah bizimki başından bri okadar hareketliki bazen diyorum dur artık biraz diye demekki kız çocukları nazlı oluyor çok hareketli olursa busefer uyuyamiyosun benim gibi sabahlarsın 😁😁doktor bile diyor bana takla atıyor senin çocuk çok inat ve hareketli dedi
Beybiligirl 32 haftadayız kızım aşırı hareketli saolsun içimde bir chun lee yetiştiriyorum resmen. Bugun sabah tekmelemedi hiç.Garipsedim, Kahvaltı sonrası geldi kendine. Yani her gebelik bir değil. Ondan çok evhamlanmayın ama genede takibi elden bırakmayın
Masalumut Fdle bizde 34. Haftaya girdik bazen bende zorla uyandiriyorum çocuğu bizim ki en çok ac ken hareketli heralde açlığa tahammülü yok yemek yediğim an sakinleşiyor normal de tatlı da falan coşarmış bebekler ama bizde o yok mesela. Ama şükür ki sağlığı yerinde inşallah doğunca da böyle sakin olur 🤭
Fdle Humi kesinlikle art niyetli okumadım öyle olsaydı açıklama yapmak yerine postumdan çıkın derdim karamsar bir yapım da yok aksine cok egkenceli biriyimdir kalp kırmakta istemedim asla kırdıysam bilmeden kusura bakma :) sadece sağlıklı olduğuna şükret der gibi bir yorum olmuş seninki alındım biraz heralde hakkını helal et 😊
Humi Fdle sen hakkini helal et benimde ilk bebegimi kaybettim simdi midemmi bulanmis basimmi agrimis hic yemek yememismiyim dusunmuyorum tek duam bebegim saglikli olsun onun icn yazdim sizede 🙏allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Fdle Humi çok üzüldüm canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah korktuğumuza uğratmasın bizleri sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alalım yavrularımızı inşallah🙏🙏🙏
KCnn Bizde erkeğiz bazen tüm gün sessiz geceleri 11 den sinra hareketli bazense gün içinde bı kaç k Z hareketli her hamilelik farklı olduğunu düşünüyorum bı sorun yoktur benimde ilk hamileliğin sindi 25 hafta olduk ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum bizimki pek miskin 🐳