Altus canim ben herzamn derim olacaksan sipinal olacaksin candir sipinal kalcadan vurulan igne daha acitio inan😂 aci sifir ama hissiyat var kuzum cekistirme sallama bunlari hissediosun cocuk cikacagi zaman biraz bi nefesin darlanir gibi oluyo bende de oldu hemen soledim seruma igne yaptilar hemen rahatladim valla 5 dk gecmeden bebis doguyo bakiosun ki iki minicik gozle karsi karsiyasin inan herseye deger dikisten sonra istersen uyutsunlar seni hafif bi igneyle bana yaptilar ama gozler cin gibi islemedi heyecandan😄 uyusukluk gectikten sonrasi biraz agri sanci ama bol bol serum yiyosun antibiotik igneler agri kesici rahatlatio yuru cnm hep yuru yurumek bunun ilaci inan 5 dk yatmadim gezdikce dikiskerimin rahatladigini hissettim gazini da rahat cikarirsin hem bide karina bastirma olayini diyim canim sipinalin en avantaji sayet bastirirlarsa kanama kontrolu icin yatagina gelince bi kere yapiolar 2 3 kere gene ayni sekilde uyusuk oldugun icin fazla hissetmiosun ama genelde o avantaj yok sanirim