Selin27 Kızlarrrr hamilelik nasıl gidiyor bebişler için herşeyinizi aldınızmı neler yaptınız konuşak biraz
Gzd_ Selin27 eksiği bitmiyor ki bir düğün işi zormuş bir de bebek buna emin oldum 😁 28 haftalığım enerji patlaması geldi bana bir de normalden biraz büyük karnım var sanırım
Selin27 Kelebek7 anne yanı yataklardan aldım şimdilik sığmaz hale geldiğinde de park yatak alacağım büyüyen beşik alan tanıdıklarım hep pişman oldu sonradan çocuklar büyümeye başladıkları an odalarını falan kendileri seçmek istiyor diyorlar
3birden Selin27 Daha bir çöp bile almadım çünkü cinsiyeti belli degil sona kadarda almayı düşünmüyorum malesef🙈🙈
26mrv Selin27 bizimde eksikleri çok kıyafet eksiklikleride. Var daha Bide 32de yıkayıp kaldırayım diyordum ama nerdeee
Muneweralp Selin27 benim şubatın 20 iş doğum sezeryan olacak 2. Gebeliğim ama daha hiç birşey almadım sanki erkenmiş gibi geliyor bu haftasını araba ve oyun parkından başlayacağız nasipse
Selin27 Muneweralp bende doğru düzgün birşey almadım ama az da kaldı aslında birde önümüz kış yagmurda soğukta dolaşıp almak zor olacak
Deryaikrasu Muneweralp bende öyle diyordum ama artık yol yürürken falan ayaklarım çok şişiyor diyorum ki iyiki almışım yoksa kalırdı hepsi alamazdım diyorum😑
snil Selin27 Epey bir şeyi tamamlandı bakım ürünleri vs kaldı. Gerçi sürekli başka eksikler çıkıyor beynim yandı artık 😂 Bir de isim seçebilirsek süper olacak 🤦♀️
Selin27 snil ne kdar güzel bemim daha ortada doğru düzgün hiçbirşey yok kalan isim olsun doğuma kadar içinize sinen bir ism olur :)
snil Selin27 Ay inşallah 🙏 Ben de intetnetten denk geldikçe alıyorum tek aya binmesin tüm masraflar diye