Sldaorcn35 Izmir tepecik araştırma ve devlet hastanesinde onerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı arkadaşlar?
Muneweralp Sldaorcn35 aklın varsa oraya girme derim🙈 bir giren bin pişman ben 2 defa mecburi gittim ama birdaha mecbur kalmam inşallah 🙏
tubizm Sldaorcn35 bir kere aciline gittim kadin dogumun nasil igrenc muamele gordum anlatamam. sonra and ictim buraya gelmem diye tuylerim kalkiyor duyunca
Kbrbydk Sldaorcn35 eğer devlete gitmek istiyorsanız dokuz eylül üni hastanesini de tavsiye ederim. Tepecige Gore kat kat iyi
Zisan14 Tepecik hastanesini hiç önermiyorlar gerçekten. Ben Çiğli araştırmaya gidiyorum çok memnunum 🙏
Zisan14 Minik_mucize94 37. Haftadayım ben hep randevu buldum doktoruma bi bu hafta bulamadım onda da 8 de gittim hastaneye 11 de işim bitti çıkmıştım hastaneden beklemedim fazla 🤭🤭 MHRS fen bakıyorsun değil mi telefonda uygulamadan
dilekkrtp Zisan14 Tepecige gitme derim canım doğumda insanı çok zorluyorlar şuan bende bi özel doktora gidiyorum çünkü çok çok iyi bi doktor ve bilgisi yüksek 6. Aydan sonra da Sada hastanesine gidicem çiğliye de gidebilirsin yeter ki tepeciğe gitme
Zisan14 dilekkrtp yok canım ben tepeciğe gitmiyorum çiğliye gidiyorum post sahibi sormuş ben cevap vermiştim 😂
Mehtapakgl dilekkrtp sada hangi doktora gideceksiniz acaba ve şuan hangisine gidiyorsunuz. Ben sadada nurdan hanıma gidiyordum.istifasını verdi. Özel mua.açtı kendine mavişehirde
Minik_mucize94 Zisan14 hergun saat 4 de bakıyorum yok anacım sabahta erken gitmek zorunda kalınıyomus😔
cerrah61 Tepecikten başka şansın varsa önünden bile geçme derim niçin tercih etmek istedin bilmiyorum ama yok Kadın Doğum bölümüne gidilmez bu hastanenin ... Devlet hastanesi olarak benim de tek onerebilecegim Çiğli Araştırma 🙂
Sldaorcn35 Arkadasim bunu ozellikle sordurdu da peki kızlar ciğli arastirmada onerebilecginiz doktor var mi???
Zisan14 Minik_mucize94 cuma günüydü canım . Şuan Seda hanımın randevuları açılmış bi bak istersen MHRS den
_12222 Bornova Türkan Özilhan Devlet HASTANESİ de çok iyi ben oraya gidiyorum memnunum tavsiye ederim canım