Hacer32 Günaydin kizlar 8 haftalik hamileyim kasımin 14 doktora gittim hersey guzel kalp atisinida duyduk ama doktorum bana 20 gun sonra gel dedi cok gec oluyomu her hafta gitmem gerekiyor mu doktora bu arada midem cok bulanmiyo buda bir sıkintimi.
Gizemdi Hacer32 20 gun gayet iyi bizde 3 haftada bir gidiyoduk ilk zamanlar sonra ayda bir gitceksin midenin bulanmasida cok normal canim 😊
Zeyk Hacer32 o haftalarda 3 haftada bir bile çağırıyorlar sonra ayda bir diyorlar 30 lubhaftalar gelince haftada bir cagirirlar artık
Yenianne65 Hacer32 ben ayda bir gidiyorum hamileliğimin basından beri ayrıca benim bulantılarım 13. Haftadan sonra başladı normal yani
Mucizebebegim3 Hacer32 7+4de gtmistm bana 1 ay sonra gel demisti sok olmustm .Durumu iyi gorunce gec cagiriyodlar ben ara sira acike gidip kontrol ettedm kalbi atiyor mu gelisimi iyimi diye o donem .Ilerledikce beklemeyi ogrendm tabi simdi 15.haftadaym cinsiyet bilmiyorm haftaya muayenem var bakalm
Hacer32 Gizemdi o zaman normal canım yok aksine benim midem bulanmıyo 2 ay oldu bi kere kustum ama herseyden tiksiniyorum😂
Gamzetayfunn Hacer32 ayyy şükür et canım bende 32+5 im senin kusmaların daha yeni yeni bitti dayanılacak gibi değil 8 kilo vermıştım herşeyden tiksindim Allahım çok şükür geçti 🥹🤲🏻🤰🥹🥹
Seymaert Hacer32 başlarda ayda bir sonra doğru 2 haftada bir en son da her hafta gidiyorsun kuzum. Bana da çoook uzun gelirdi, 🤣
Hacer32 Seymaert valla gunler gecmiyo sanki aklımda hep deli deli sorular var canim rabbim herkezin kucagina sagsalim kavustursun insallah 💟
Ecelif Hacer32 mide bulantın normal canım hormonların değişiyor sonuçta ama doktora her hafta gitmene gerek yok 20 gün sonra gittiğinde kan testi yapılır vitamin ve elisa testlerin yapılır 😊 sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Hacer32 Ecelif benim aksine midem bulanmiyo derken bugun cıkardim vakti varmis demekki kuzum. Sirayla hersey oluyoda biz sabredemiyoruz iste😆
Ecelif Hacer32 canım benim ikinci gebeliğim ikisinin toplamı 5 parmağımı geçmez mide bulantılarımın bünye meselesi pek takılma kimisi mide bulantısı sağlıklı gebelik falan diyorlar ama takılma çok şükür kızım 3 yaşında şimdi 14+4 😊
busrasahinn Hacer32 yok canım hersey normal olduğunda ayda bir çağırıyo ama 20 gün sonra 11 haftalık oluyosa ikili test icin çağırmıştır her hafta ultrason sadece hamileliğin son ayında oluyo
aliayse20 Hacer32 her hafta gidip napicaksiniz ki ? Ultrason bebek icin zararli zaten ben 31+1 oldum suana kadar hep ayda bir veya bi bucuk ayda bir gittim 32 den sonra 2 haftaya bir dusecek dedi doktor ayrica suana kadar ne mide bulantim ne kusmam olmadi kisiden kisiye değişiyor telaslanmaniza gerek yok 😊
Esmayusuf33 Ben 37 haftaligim normalde doktor haftada bir gel dedi sanci kontrolleri icin ama almanyada gebelik boyunca sedece 3 kere hakkin oluyor ultrasyon icin
Sukufe Hacer32 canım benimde mide bulantim yok hiç ilk 6+4 gittim bide bugün gittim 10 +4 sorun yoktu herşey normal
tugce95 canım ben 8.haftada bir gittim bidaha 14.haftada gittim, bi sıkıntı olmadıgı sürece ferah tut icini kaç haftada cagırırsa o haftada gidersin geç degil yani :)
Fdle Hacer32 bana 7 haftalıkken 5hafta sonra gel demişti normal yani canım artık rutin aylık olur kontroller :)