Sslnry77 KucukAnne538 kasık ağrım oluyor ama çok hafif adet ağrısı gibi fazla sürmüyor 5 dk falan sürüyo. Gün içinde sık da oluyor bir iki kez de oluyo değişiyor. senin ağrın nasıl bir ağrı çok mu şiddetli ?
KucukAnne538 Sslnry77 Gece yattigimdan beri şiddetli ağrım var belim de dahil olmak üzere uyuyamadım sabaha kadar normal degil mi yoksa vallahi aklım çıkar korkutmayın beni 🤦♀️😄
06-06060a Poncik77 Bnmde yoktu cnm akıntım zaten doktor az enfeksiyon var dedi ama bn suyu çok az içiyordum suyu çoğaltınca rahatladım
Poncik77 06-06060a ay evet aslında şuaralar suyu azalttım bnde belki de ondandır inşallah kötü bişi demez bnA bugun doktorum 😞
Sslnry77 KucukAnne538 normal değil deyip korkutmak istemem en iyisi doktora bir sor veya git. Bende olmuyor şimdilik ama herkes aynı geçirmez bu dönemi. :)
Feridearslantas1 KucukAnne538 normal canm bbenimkide 16 haftada basladi bunun nedeni rahim buyumesi o yuzden bi sikinti olmaz fazla egilip kalkma is yapma dinlen bol bol bide elektirikli supurge tutma zorda kalmadigin surece doktorum bana boyle dedi
KucukAnne538 Feridearslantas1 Keşke dinlenebilsem canım yatıyorum ama bir de bana sor ne tarafa yatsam o tarafım ağrıyor 🤦♀️
anjel_selinaa KucukAnne538 canım bende yatamıyordum kalçam ve bacaklarım okadar ağrırdıki uyuyamazdım, günde 1 soda vitaemin ve bacaklarımın arasına yastık koymaya başladım bunlar iyi geldi bana sende yastığı dene bi bak işe yarıyor sanki
Sueda29 Kızlar gece lavaboya uyandm kasıgıma bıçak saplandı sanki sonra geçti bunlar normalmi ve şuan bebişimiz tam olarak nerede acaba :-)
Sslnry77 Sueda29 benim 2gün sonra tam 16 olcak ara sıra oluyor ve bebek henüz kasıktaymış doktor daha erken haftalar yukarı çıkmaz dedi
Tuncayben1 KucukAnne538 malesef benimde öyle oluyo ama düz yatmamamız lazımmış bebeğin lordonu geriliyomuş sol tarafımıza yatmamız gerekiyomuş
KucukAnne538 Tuncayben1 Öğrendiğim iyi oldu ama hep sol tarafima da yatamıyorum ki maalesef sırt üstü yatasim geliyor oysa ki asla yatamazdım gebe değilken terslik ya işte 😏
Minik_mucize94 Tuncayben1 ben bugun myzıkte dans ediyordum biraz ters sekılde hareket ettim sanırım boşluk gıbı oldu sol tarafım cok agrıyor bısey olmuşmudur ya😐😔
Tuncayben1 Minik_mucize94 bebişler artık hareketleri kısıtlıyor ben 4 aylık olmama ramen 2 adım atınca yoruluyorum seninde danslarına biraz ara vermen gerekicek annesiiiii ☺️