KucukAnne538 15+3 haftaligiz. Kasık sancilarim normal mi bu haftada ne sağıma dönüp yatabiliyorum ne de soluma zaten bel ağrısından sırt üstü uzanamıyorum hiç😔
Ceydaaaa KucukAnne538 valla bende sizin gibiyim hamilelikte tek şikayetim bel agrısı 19 haftalıgım hala belim agrıyo daha şimdiden hareket edemiyorum agrıdan
Sslnry77 KucukAnne538 canim bende 15+4 haftalığım sırt üstü yattığımda yataktan kalktığımda belime sancı giriyor. Normalde ağrısı yok sadece yatarken kalkarken oluyor. Doktora sordum oturarak mı çalışıyorsun ondan olur dedi😏 gün içinde çok Ayakta kalıp yorulsamda otursamda aynı oluyor🤷🏻♀️
Feridearslantas1 KucukAnne538 normal canm bbenimkide 16 haftada basladi bunun nedeni rahim buyumesi o yuzden bi sikinti olmaz fazla egilip kalkma is yapma dinlen bol bol bide elektirikli supurge tutma zorda kalmadigin surece doktorum bana boyle dedi
KucukAnne538 Ceydaaaa Ona alışamadan kasıklarımda sancılarım başladı bir de duramıyorum normal mi acaba kasık sancılarım sizin var mıydı
Poncik77 KucukAnne538 bende 17 haftalığım kasık ağrısından bugun doktora randevu aldım bn oturma oturamıyorum yürüyemiyorum kasıklarımda hep bi ağrı var ara sıra bıçak saplanması gbi ağrı oluyo ama yatıp dinlenince ağrı azalıyor bilmiyorum normal mi bugun bu yüzden doktora gitçem 😞
Ezgi_Deniz Benim ara ara regl sancısı gibi oluyordu. Hala da ara ara oluyor. Rahim büyüdüğü için dedi doktor. Sen yine de ayaklarını ve belini sıcak tut canım benim
KucukAnne538 Tuncayben1 Sırt üstü yatınca bel ağrım daha şiddetleniyor nedense ya sağıma ya soluma yatıyorum onda da sancim var nereye yatarsam o taraf ağrıyor 😄
06-06060a Poncik77 CNM bn daha 13 haftalığım bnmde çok vardı gittim idrar yolumda biraz enfeksiyon varmış o ağrı yapıyormuş bol su iç dedi ve bi ilaç verdi şimdi çok hafifledi
Tuncayben1 KucukAnne538 malesef benimde öyle oluyo ama düz yatmamamız lazımmış bebeğin lordonu geriliyomuş sol tarafımıza yatmamız gerekiyomuş
anjel_selinaa 17+4 üm bayanlar kasık ağrım pek olmuyor ama yürüdüğümde ayakta durduğumda bel ağrım başlıyor, yatarkende sağ veya sola dönsem orası fena ağrıyor hatta uykudan uyandırıyor maalesef...
KucukAnne538 anjel_selinaa Bi sıkıntı falan mi var acaba çünkü geçmiyor dururken otururken bile ağrım sancim var 😔
anjel_selinaa KucukAnne538 canım kasık ağrısı normal her hamilelik aynı değil tabiki ama doktorum Allah korusun kan gelmediği sürece korkma demişti bana... Sende içii ferah tut ağrılar rahim büyümesindendir...
KucukAnne538 anjel_selinaa Kanamam yok çok şükür olmaz da inşallah 🙏 Umarım normaldir icime bir kurt düştü işte 🤦♀️
anjel_selinaa KucukAnne538 eğer çok tereddüt edyorsan doktoruna kontrole görün dayanılmayacak ağrın varsa normal değil ama ağrın şiddetli değilse korkma canım
KucukAnne538 anjel_selinaa Gün içinde geçmezse gideyim bari duramam zaten 🤦♀️ sabaha kadar hiç geçmedi gayet şiddetli bi şekilde ağrılarım vardı inşallah geçer de gerek kalmaz 🙏
Sslnry77 KucukAnne538 kasık ağrım oluyor ama çok hafif adet ağrısı gibi fazla sürmüyor 5 dk falan sürüyo. Gün içinde sık da oluyor bir iki kez de oluyo değişiyor. senin ağrın nasıl bir ağrı çok mu şiddetli ?
Poncik77 06-06060a akıntım yok ama enfeksiyon olabilir tabi ben azıcık dolanayım yürüyeyim diyorum çarşıya ineyim benim göbek oluyo koca göbek taş gbi oluyo bide ağrıdan yürüyemiyorum nefes alamıyorum çok şiş oluyo
06-06060a Poncik77 Bnmde yoktu cnm akıntım zaten doktor az enfeksiyon var dedi ama bn suyu çok az içiyordum suyu çoğaltınca rahatladım