Minikkalp4167 FerayeA yaaa bende 8 kilo aldim.25+3 olduk bugun.cok mu aldik acaba.bir de ben yatiyorum.serklajliyim
tumerseyma FerayeA 22+4 deyim 5 kilo aldim bende 🙈 alınıyo ya dikkat etsek de bünye meselesi sanırım bide haftada 3 gün yürüyorum bi iki saat
FerayeA Hiranurhilal Burada hastanede ne kadar kalacağımı bilemediğimden almak istediğim o takımların herşeyler var diye 🙄 Acemilik çok kötü bişey 😏
Hiranurhilal FerayeA 10 lu takm ben birtane aldm cunku icinde 2 takim battaniye hersey var bide 5lintakim alcam ayriyrtten tulum koycam ve en sevdgim seyde tulum derli toplu
FerayeA Minikkalp4167 Doktorum gayet normal dedi. Bana çok gelse de yapcak birşeyim yok öyle çok yiyen biri de değilim ama alıyorum valla 🤭🙄
gmz27 Minikkalp4167 ben de serklajlıyım canım 25+6 yım şuanda, yatıyorum hep 9 kilo aldım, hangi haftanda oldun serklaj
Babykz_ biranne37 Bizde 25 haftalık olduk bugün😊 En son 19 haftalıkken gitmistim 270 gramdı.1 hafta sonra filan gidicem insaallah kontrole bakalım nekadar oldu merak ediyorum🤗
Babykz_ spiker_anne Canım bende en son 19 haftalıkken gittiğimde 270 gramdı.Doktor haftasıyla uyumlu dedi normal yani kilosu😊
Babykz_ Hiranurhilal Şuana kadar 3 kere doktora gittim canım aylık olarak gitmedim hiç😊Tabi son aylarıma doğru sık gitmem gerekebilir.
FerayeA tumerseyma Tek sağlıklı olsunlar da veririz Allahın izniyle 😌 bende günlük yarım saat yürümeye çalışıyorum zaman buldukça
Hiranurhilal Babykz_ bende sizin gibi dusunmustm ama olmadi gecen aylarda cok sık gittim plesantam asagida diye en son 21 haftada detayliya girdm ve suan 26 haftadayim 30a kadar gitmrsemmi diye dusunmekteyim