FerayeA biranne37 Merhaba Canım 👋 Bizde 21. Haftada 510 gram 30 cmdik. şuan 25.haftadayız ve kızım olacak 😍 bir dahaki ay randevumuz var Kilosunu söylerler mi bilmiyorum 🤷♀️
shrbrk biranne37 24 e giricez. 23+1 de ayrintiliya girdik 570gr. erkek olacağız. birazcıkta sıkıntılarımız oldu ayrintilida.gecer umarim 🙏
Hiranurhilal biranne37 25 +2 erkek ama en son 21 haftadayken gitmidtm 450 gr di suan merak ediyorm sanirm 2 hafta sonra giddrm
biranne37 FerayeA Ne güzel maşaallah 🙏 söyler muhtemelen doktorun, Rabbim sağlıkla zamanında kavuşmak nasip suçtasın hepimize 😍🙏🎈🤲
FerayeA biranne37 Valla uyardı detaylı ultrason gibi bakmıcam dedi Ocak ayında birazdaha uzun bakarız dedi neden bilmiyorum 😂 Amin canım hepimizin inşallah 💓🌸
Haticemre21 biranne37 en son 24 de gitmistim 683 gramdı. Suan 25+3 haftaligiz kızımız olck inşallah 😍🙏🤗
biranne37 Cisem-22 yaaa maşallah onlara annesi 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 😍🙏 sana , bana , cümlemize 💜🙏
Dkktlbsra biranne37 bizimde 23 en son gittiğimde 380 gr erkek 10 gün sonra gidicez bakalım ne durumdayız 😊
spiker_anne biranne37 ben şuan 20+1 en son 19 da gittim 250 gramdi acaba az mı kilosu sizlerin yorumlarini okudum da bikac hafta ilerde olanlar daha kilolu bir iki haftada o kadar fark ediyor mu 🎈
Babykz_ spiker_anne Canım bende en son 19 haftalıkken gittiğimde 270 gramdı.Doktor haftasıyla uyumlu dedi normal yani kilosu😊
Gozdeakan biranne37 şu an 24+2 yim.Erkek olacak.En son 23+6’da gittim.828 gram 33 cm dedi.Bakalım ne olacak.
spiker_anne Htcugr baksanıza yorumlara 20 haftalık 350 gram olan var ama internette 19 haftalik bebeklerin kilosu için 250 gram normal yaziyor🤔 aklim karıştı😁
Uzrafb Benimde 20+4 de kontrolüm vardı detaylı ultrasona girdim 430 gram 25 santim di şimdi 21 haftalığım artık bir ay sonra kaç kilo olursa
Deryayaman Bizde 20+4 te renkli ultrasyona girdik kızım 350 gr doktor iyi dedi ama yorumlarda bütün bebekelrin maşallahı var 😊