Leyla9292 deletedmom572 hayır hiç öyle birsey ne bende nede arkadaşlarımda olmadı tam tersi eski izleri bile azaltıyor.tabi düzenli kullanmak şartıyla..doğumdan iki ay sonrada kullanmaya devam etti arkadaşım hiç bi çatlağı bile yok.
Loya06 deletedmom572 bende hibdistan cevizi yağı kullanmıştım ve tüylenme yaptı 😢 bio oil kullanıyorum kaç zamandır hiç tüylenme yapmadı bana
Faray deletedmom572 ben kullanıyorum çok düzenli kullanmadım üstelik henüz bi çatlağım oluşmadı belki erkendir bilemiyorum. Bende tavsiye üzerine aldım çok iyi diye.
Meeerveunal deletedmom572 aynen öyle ve gerçekten para tuzağı o kremler bildiğin nemlendiriciden bi farkı yok yarım saat sonra kuruyo tekrardan cildi insanın sen en iyisi güvendiğin bi aktara git badem yağı falan bi karışım yaptır onu kullan
deletedmom572 Meeerveunal değil mi, bir doktor kontrolüne gideyim o zamana kadar az daha araştırıp bakarım
Deniz_1987 deletedmom572 mustela-Maternite kremini kullanıorum ve bu zamana kadar (MaşAllah) hiç çatlağım yok🤗 tavsiye ederim
deletedmom572 Deniz_1987 bu markadan memnun olan bayağı var buna ve Hindistan cevizi yağına yoğunlaşacağım herhalde ☺️
Aynelazis deletedmom572 bana doktorum badem yağı yada bebek yağ onerdi. Ben unibaby bebek yağı kulaniyorum 6ayoma girdim cildim herzaman nemli. Ama gunde 3litre su içiyorum 63kilodan 68 oldum şimdilik
deletedmom572 Aynelazis bebek yağı yetişkinler de tüylenme yapıyor diye duydum yaşadın mı böyle bir durum
Eliisss deletedmom572 hindistan cevizinyagi aşırı nemli tutuyor canım ben bide yanina lierac kullaniyorum
Aynelazis deletedmom572 normalde tuylenme oliyo hormonlardan dolayi.. Ama bende fazla olmadi insandan insana değişiyor. Dogumdan sonra zaten hersey eski haline geliyo vücutta
Hagag deletedmom572 valla ben 36+2 yım badem yağı bebek yağı hep sürdüm hiç fark etmiyor catlayacagi varsa çatlıyor sadece krem ve yağ kasinmasini engelliyor okadar benim göğüs göbek çatladı 😑
deletedmom572 Hagag evet tüy ve çatlama mevzusu tamamen kişinin vucüt yapısı ve hormonu ile alakalı ama tedbir almakta fayda var ☺️