Oyku10- Deletedmom2224 ya düzgün okusanız hiçbir sıkıntı olmayacak kaçıncıya söylüyorum gelişmedi değil tam net şekilde görülmedi uzatmayın artık
Deletedmom0810 Oyku10- yalnız uzatan siz oluyorsunuz şu an farkında değilsiniz 🙏🏻 Bu durum bebeğin duruşu, cihazın kalitesiyle de alakalı ve gelmiş geçmiş artık 🙏🏻
Deletedmom2224 Oyku10- Uzatan sizsiniz o zaman yorumlarınızla çelişmeyeceksiniz. Bende zaten sizin bebeğiniz tam net görülmemiştir ama bunu genele yaymayın dedim bu kadar.
Oyku10- Gizemkara21 sizde maşallah bakıyorum da herkesin yandaşıymış avukatıymış gibi yorumlar yapıyorsunuz 😁
Deletedmom0810 Oyku10- iyi niyetleri, güzel cümleleri böyle algılıyor oluşunuz yalnızca kalbinizin çirkinliğinden kaynaklı 👍🏻
Oyku10- Gizemkara21 ya işte akıl parası oldu herkes kendi seviyesindeki insanlara laf anlatmaya çalışmalı yoksa böyle askıya alıyorlar maalesef
Oyku10- Deletedmom0810 heehh az önce psikolojinin yerinde olmadığını söyleyen insanlardan ne farkın kaldı kalbim kötüymüş çelişmeyin lütfen kendinizle.. birisinde bişeyi bahane bulurken aynısını yapmamaya özen gösterin.
Oyku10- Gizemkara21 tabikide takipteyim 👀 bakalım daha neler hangi postların arkasında karşılaşacağız 😉
Deletedmom0810 Oyku10- ben ne dediğimin ne yazdığımın bilincindeyim açıkçası siz yazınızın farkında değilsiniz belli ki..
Oyku10- Deletedmom0810 yok gayet güldük eğlendik tam net göstermesi için bekle dedim ordan arkadaş beni yanlış anladı okey sonrasında defalarca aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım bunun neresi kötü niyet kötü kalp ?
Deletedmom0810 Oyku10- ben ona bişey demedim yanlış anlamışsınız 🙏🏻 Gizeme yazdığınız “ sizde maşallah bakıyorum da herkesin yandaşıymış avukatıymış gibi yorumlar yapıyorsunuz 😁 “ bu yazıya istinaden demiştim 🙏🏻
Oyku10- Deletedmom0810 evet kendisiyle geçmişimiz var o yüZden denk geldik yine aynı savunuculuğuyla olaya el atmış 😎