Deletedmom0810 Gamze5461 ben de doğrusunu anlasın herkes diye ısrarla burda savaşıyorum resmen😅 neden dalga geçeyim ki 😦
Gamze5461 Deletedmom0810 gerçekten sizin hormonlar ters köşe yapmış saldırma durumundasınız sürekli insanlara yazdıklarınızı okudum da o kadar mutsuzsun ki dışarıya bu denli saldırmana sebep olmş yazık üzüldüm sana
Deletedmom0810 Gamze5461 bence kişi kendinden bilir işi olmuş bu yazdıklarınız 🤔 burda yazdıklarımı inceleyip bu kadar ciddiye alıyor ve üstüne yanlış anlıyorsanız kendi psikolojinizi sorgulamanız daha hayırlı olur sizin için 🙏🏻 Allah yardımcınız olsun üzüldüm şimdi 🤭
Gamze5461 Deletedmom0810 kadının kadına yaptığını kmse yapmazmıs bunun örnegisiniz bnce insanlara verdiğiniz cevaplara bir tekrar bakın bnce muhatabım değilsiniz
Deletedmom0810 Deletedmom2224 bir de doktorun kullandığı cihazın kalitesiyle de alakalı bu durum bence ya hem bebeğin duruşu hem de cihaz çok önemli 🙏🏻
Deletedmom2224 Deletedmom0810 Aynen öyle bencede ama kesinlikle o zamandaki bir bebek gelişmiş değil diyemeyiz arkadaşımız 20. Haftada bile yüzünün hatta elinin ayağının tam oluşmadığıni söylüyor da 🙄
Deletedmom0810 Deletedmom2224 bana da iki bayan takmış maşallah başka işleri yok herhalde 😅 psikolojim normal değilmiş ısrarla sataşıp, benim onlara sataştığımı iddia ediyorlar hayretler içindeyim yine 😂
Oyku10- Deletedmom2224 ya düzgün okusanız hiçbir sıkıntı olmayacak kaçıncıya söylüyorum gelişmedi değil tam net şekilde görülmedi uzatmayın artık
Deletedmom2224 Deletedmom0810 Gecenki postta bana da dediler herkese ters cevap veriyormuşum 😂 düz soru sorsunlar ters cevap vermeyelim 😂
Deletedmom0810 Gizemkara21 cidden şaşırıyorum 😂 ben herkese güzelce anlatmaya çalıştıkça kendileri aksini iddia ediyorlar Neymiş efendim psikolojim bozukmuş 😂 burdaki iki cümleyle nasıl bu kanıya varabiliyorlar acaba onca yıl okul okuyup psikolog olanlar boşa oluyor herhalde 😂
Gizemkara21 Deletedmom0810 Bende şaşırıyorum gerçekten. Yazdıklarını okuyorum okuyorum ne bir ters cevap ne bir psikolojik sorunları olan birinin yazdığı yazıya benzetemiyorum 😕 Neden uğraşmaya yer arıyor millet
Deletedmom0810 Deletedmom2224 işin garibi ters cevap yazmadığım halde de böyle diyorlar bence kendi psikolojileri bozuk herkesi öyle sanıyorlar ondan böyle oluyor 😂
Deletedmom0810 Gizemkara21 bence de ilginç gerçekten kendilerinin psikolojisi bozuk belli ki herkesi de öyle görüyorlar
Oyku10- Gizemkara21 sizde maşallah bakıyorum da herkesin yandaşıymış avukatıymış gibi yorumlar yapıyorsunuz 😁
Gizemkara21 Deletedmom0810 Burda tanıdığım iyi niyetli, gerçekten temiz bakıp temiz gören, yargılamayan, küçük düşürmeyen 2 kişi var. Biride sizsiz ❤️ Takmaya değmez bu iki kişinin burda yazdıkları