Kibarbaby Meleyim bennnn ☺ 10 haftalığım heleki gece tuvaletlerine uyuz oluyorum bidaha uyuyamıyorum ☺
Nesomer Meleyim Bizde bugün 12 olduk ama ben her gece 1,3 ve sabah 6 sabit yani lavabodayım. Gözümden uyku aka aka zor bela gidiyorum. Hatta akşamları az su içmeme rağmen durum değişmiyor 🙈 bende bıktım
EsrefSevdaOrman Meleyim bende 3 aylık hamileyim ve aynı durumdayım çok sık çıkıyorum ama normaldir bence bu durum
Tuqbabars Meleyim merhaba canım ben 4 aylık hamileyim hâlen devam sık sık durmadan tuvalete çıkıyorum gündüz neysede gece sürekli kalkmak uyuz ediyo 😬☺❤
PinarOmurAvcioglu Doktorunuzla konusmalisiniz.Her vucut ayni degildir fakat sormaniz icin tek kullanimlik gece icilen bir ilac var.Belki size de verebilir ben de kullanmistim ama adini hatirlamiyorum.Allah yardimcimiz olsun 🤲🏼
Ebrucukm İlacın adı “monurol” r çetesiz verilmiyor zaten bir kişiye ayda 1 tane veriliyor bence de doktorunla görüş ben içtikten sonra bi tık rahatladım ve bende 12+ 5 im
BebegimiBeklerkenN Daha basta bu kadar sikayetci olmayin kizlar 30 haftalik olduk gece sayısını bilmiyorum 🙂 bismillah yeni basliyorsunuz bunlar iyi günlerimizmiş diyeceksiniz
Hsrtbrky BebegimiBeklerkenN aynen cnm bizde 29 haftalık olucaz sık sık Gidiyorum önce bu kadar degildi
NNeslihaNN ben 25 haftalıgım bende aynıyım agrı falan yoksa idrara çıkarken normalmiş doktorum söylemişti 🙂
hande123 Bu olay hiç bitmiyor bence 😂 bana fenalık geliyordu artık ama alıştım kalkmazsam kendimi eksik hissedecekmişim gibi geliyor😂😂
Aydaozk Semra97 ben de aynı valla 24 haftaligiz iki tuvalet arasi kac dakika sürüyo diye hesap yapar oldum. Carsiya cikinca hele etrafta wc arayacam diye gezmekten Birsey anlamiyorum verdiğim 1 tl ler hele 🙂 🙂
Semra97 Aydaozk 😅😅valla yaa su cay icmez oldum ama yinede kerata durmuyor gecinkince birde baski yapmasi var
gnc Meleyim brn 7 aylık oldum tuvalette yatmayı düşünüyorum galiba Doğuma kadar her gecen gün artacak tuvalete girme ihtiyacı
Denizim Meleyim ilerliyen haftalarda daha fena ben suan 23+5 oldum bazen inanamiyorum nasil bukadar tuvalete gidiyorum ve bazen hapsurunca malesef cis kaciriyorum doktorum dediki bebek mesanenin ustunde ilerleyen haftalarinda daha kotu olabilir hatta dogumdan sonra bile devam edebilir🤦♀️😭