Fdle Cansusezgin 29+5im benim de 2 gündür kasılmalarım var bebegim sag tatafa toplaniyor 1 dakika kadar daha sonra düzeliyor da normal diyorlar hep
Esrayagixemir1604_ Cansusezgin bende 31+5 oldum perşembe günü çok kasılma oluyordu gün boyu korktum daha önce de erken doğum yapmış olduğum için acile gittim hemen nst çekildi çok şükür sancı değildi
Esrayagixemir1604_ Cansusezgin yani bende de oluyor ara ara rabbim hayırlısı ile zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cansusezgin zeynep_goktug dün gece sol.tarafima.toplandi sanki hep öyle.hisettim.bebegim 28haftalikken ters dedi doktor düzeldi mi bilmiyorum endişelenmeye basladim kasılmalar olunca ilk gebeliğim acemiyim biraz
Cansusezgin Tulay61 bilmiyorum ki ya yalancı doğum mogum derken gelmezler demi erkenden korku başladı herseymiz hazır ama çantası hazilanacam birtek erken diye hazirlamadim daha
Eymenefemm Benimde sürekli kasılıyor toplanıyor rahim kendini doğuma hazırlıyormuş benim de ilk gebeliğim insan ister istemez tedirgin oluyor bide hareketleri biraz azaldı gibi geldi sizin de öyle mi
Oznrrr 31+1 benim sabahtan beri benim ağrılarım oluyor solutmuyor bazen dün de nişan gibi mi diyeyim birşey geldi anlamadım
Gulfem07 Esrayagixemir1604_ gecti mi peki benimde 31+4 2 gundur kasilma mi sertlesme mi bilemiyorum oluyor cuma kontrolüm var hemen de gidesim yok hastaneyi hiç sevmiyorum
Esrayagixemir1604_ Gulfem07 oluyor ara ara galiba bundan sonra olurmuş ve normal mış benim ilk hamileligim 31 de doğum olduğu icin burdan sonrasını bende bilmiyorum
Gulfem07 Cansusezgin doktora gidin nst çekilsin ben 1 gün yattım hastanede 60 ları gördü kasilmarim varmış meğer
Cansusezgin Gulfem07 Perşembe günü kontorlum var ozamana kadar beklemeli miyim yoksa yarın gitsem mi bilmiyorum