Bebikom_ Nilll yaaa iki tanemi doktora gidiyorsun keske benimde devletede görünme gibi bir sansım olsa. Calısan anne olarak hafta ıcı ızın sıkıntı bazen
juliet Bebikom_ 14. Haftanın son gününden selam 👋🥳 ben gebelik depresyonuna girmiştim sanırım ama artık çok daha iyiyim göğüslerimde ki sancı ve sık tuvalete gitme sorunumda geçti artık keyfini çıkartıyorum 😀 17. Haftada gidicem doktora inşallah cinsiyette öğrenebilirim 😀
sultanmirzaoglu juliet bizde 13+4 deyiz geçen hafta kıza benziyor dedi doktorumuz, ve sanırım bende de var gebelik depresyonu denilen sey🤷♀️
Ruhsuz 16+5 cinsiyet halen belli değil detaylı da öğreniriz İnşAllah 😍😍 karnım akşamları cok belli oluyor sabahları hafif 😂🙄 hareketleri sanıyelik hissediyorum koku hassasiyeti halen aynı, hiç kilo almadım 1 kilo verdim
Bebikom_ Hazalozan benımde gogsumdekı sızı bulantı ve kabızlık gectı sık ıdrara cıkma devam edıyor malesef. Aksama kadar oturdugum ıcın masa bası ısım. Aksamları bel ve sırt agrım cok oluyor
Hazalozan Bebikom_ ben calısmıyorum ama temizlik falan illaki agrı yapıyo hiç hareket hissettinix mi peki
Bebikom_ Bebikom_ aynı durumdayım degıstırdı surup verdı tek ıcımlık kapsul ıcınde vısne tadı var bıde gece uyumadan once ıctım dokunmadı
tiniminianne Ben birde şey sormak istiyorum hepimiz birbirimize yakın haftalardayız yeni bir post açmıyım buradan konuşalım 😊 2, 3 gündür karnımla midem arasında bir ağrı var. Sanki mekik çekmişim de yanıyor gibi gece falan da sancı giriyor uykumdan uyanıyorum. Var mı başına gelen ? Birde çok sık idrara çıkıyorum. Yapıyorum geliyorum yarım saat sonra sanki altıma kaçıracakmışım gibi tekrar geliyor aynı şekilde o da uykularımı bölüyor 😔😖
Yelz_91 tiniminianne idrara bende hala çok sık çıkıyorum 🤦🏻♀️ 12. Haftadan snra azalıyor demişlerdi ama hiç azalmadı ve memelerimdeki ağrı , hassasiyette hala devam ediyor 😞 bebekler büyüdükçe yukarı doğru çıkıyorlar bende reflü var ara ara yanıyor boğazlarım asitten dolayı . Ve kakaolu çikolata kek vb yediğim zamn midem yanıyor
Yelz_91 tiniminianne idrarımı tutuncada yanıyor aşağısı enfeksiyon kapmışım gibi yanma ve ağrı oluyor gece 2 kere kalkıyorum şuan 😖
Yenianneadayi2208 Yelz_91 aynen bende de canım idrar olayı yalan dün 1 saat içinde 4 kere lavobaya koştum hemde çok sıkışarak.Nasıl oluyor bilmiyorum 🤦🏼♀️ Dışarı çıkasım gelmiyor wc muhabbeti yüzünden 😂
tiniminianne Yelz_91 Heh aynen kesinlikle hatta enfeksiyon kapmış olabilirim belki diye salı günü devletten randevu aldım. Ama yani yola sokağa çıkamaz vaziyetteyim 😖 Bi pazara gidiyorum millete izdirap oluyorum elime bi poşet alamıyorum koşa koşa eve geçiyorum 😔
Yenianneadayi2208 Bebikom_ merhaba canım..bende 13+1 im çok zayıf olduğumdan bir tık belli belirsiz göbişim belli oluyor.Sanırım fazla büyüyecek daha kaç haftalığıZ ki ☺️ 2,5-3 kilo almışım eşim ha bire yediriyor canım çeksin diye en sevdiğim şeyleri istiyor annemden ve annesinden , yememek kilo almamak elde mi😁 Harici 3 gün önce doktora gittim kan ilacı ferrum verdi ve 1 ay sonra da tetanoz aşım var.Mide yanmam ve arada bulantım oluyor harici çok şükür iyiyim
Bayaz1995 Bebikom_ ben 14+1haftalığım🥰banada 5aralıkta gelmemi söyledi doktor ama 13hafta da gitdiyimde erkek dedi,yine de ben çok emin değilim yanılmalar çok oluyor diye🤷😅kan ilacı ferfolin içiyorum,bir sorun yok şükür☺️benim karnım birazcık var,artık hissediyorum,belirgin biraz👶🤭
Bayaz1995 Bide anniwler merak ediyorum,randevuya kaç haftadan bir gidiyorsunuz,ben 2hafta gitmeyince panik oluyorum,korkuyorum,bebeğe bir şey olur mazAllah haberim olmaz die🤦ilk gebelikmi diye bilmiyorum,çok heyecan yapıyorum
tiniminianne Bayaz1995 Canım doktor bana ayda 1 gel herşey güzel ilerliyor diyor ama bende 2 hafta sonra ay gitsek mi demeye başlıyorum.
Bayaz1995 Ummugulsum_44 Herkes ayda bir hatta 5hafta da bir gidiyor ilk aylar,30uncu haftalar da artik daha sıklaşıyor,ama gitmeyince zaman sanki geçmek bilmiyor🤦🤦eşime hep diyorum hareketini hissedeyim sonra artık içim rahatlayacak oda diyor ki,o zaman da 2saat hareket etmese çoçuğa bir şey oldu,hemen doktora gidelim diyiceksin🤭🤣🤣 tiniminianne Darkgod