miniiminee Kızlar merhaba çok hafif kan geldi ama suyum gelmedi sancı falan da yok doğum başlamış mı oluyor yoksa bugün yarın habercisi mi bilenler bakabilir mi lütfen 🙏🏻
busrasahinn miniiminee nişanın gelmiş büyük ihtimalle canim hemende baslayabilir bir kaç günde de 1 haftada da 🙈 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
defne55 miniiminee nişandır canim doğum ne zaman başlar bellisiz benim nisan geldi 3 gün sonra doğum oldu bide şunu söyleyeyim sana aklında bulunsun suyum bi anda şakır şakır gelir diye bekleme benim akıntıyla gelmişti akintinda sıvı artış olursa git doktora
Alya123 miniiminee canım ,nişanın olabilir 😍 sıcak bir duş al sancıları artırıyor sıcak su ❤️ İnşallah hayırlarla alırsın yavrunu kucağına 🌸
Elmalipasta miniiminee canım benim nişanım geldi sancım vardı ama düzensizdi bekledim 6 7 saat sonra gittim hastaneye orda patlttılar suyumu
miniiminee busrasahinn ayy sağolasın canım 🥰 o zaman hemen hastaneye gitmeye gerek yok bugün bi kontrol edeyim bakayım ☺️
busrasahinn miniiminee suyun gelirse yada suyun gelmeden sancin 5 dk da bir e düşünce gidersin canim benim de suyum gelmedi nişanım geldi önce sancim geldi sancim 10 dkkada bir olunca nişan gelde hafif akintiyla suyum sızıntı şeklinde gelmiş o zaman ben sabaha kadar evde bekledim sabah gittim hastaneye 😊
Morvampir defne55 ya benimde nişan geldiktenn sonra sümüksü bir akıntım başladı ve çok yoğun geliyor 6 gündür de devam ediyor acaba suyu karışabilir mi dediğin gibi gitsem mi doktoruma 😰
defne55 Morvampir bi git canim ne olur ne olmaz bende akintim var diye gitmiştim suyunda gelmeye başlamış dediler hem nişanın da gelmiş en azından için rahat olsun
Buseeeeee Morvampir normal canim sarı tenkte katıya yakın bi akıntı olur bu akindi açılma akıntısıdır yavas yavas açılman alıyor hatta arada şiddetli ağrıların da olur açılma olduğu için.
defne55 Morvampir hiç olma zaten doğum olacağı gün kendini belli ediyo insan ben bugün kesin doğuracam diyo yani 😂
Morvampir defne55 annemde öyle diyor ama ben doğum öncesi anomali olmasından korkuyorum susuz kalır kordon dolanır falan normal doğum diye tutturup bebeğime zarar vermek istemiyorum😥
defne55 Morvampir bende ondan çok korkuyordum canım hatta son haftalarda sezeryan diye ağlıyordum 😂 çok şükür rabbime bianda açılmam oldu 3 saatte doğurdum sende güzel düşün korkma ki herşey güzel olsun
defne55 Morvampir 39 haftada yaptım canım çok akıntı yaşadım suyla karışık bide bi anda sancım geldi gittim 1 cm açıklık vardı 8de hastaneye yatisim yapıldı 11 de doğurdum cnm
Morvampir defne55 akıntın önceden geldi dimi doğru anlıyorum , 3 saatte doğum ne güzel ya darısı başıma🥰
defne55 Morvampir evet canım ama çok yoğun akintim vardı orkid koymuştum artık o derecedeydi canım inşallah sanada nasip olsun biraz zor ama dayanacak gücü veriyo allah 🤲🥰