Cnn17 Bsrozdmr1305 ben zaten pazrtesi sağlık ocağında yaptıracağım önceden hep dediği gün gidip yaptırdım hep hüsran bu ay sallamıyorum eğer bi belirti hissedersem pazartesi sağlık ocağında yaptırırım diyorum
Dlktpl NurEto ıns cnm cok iyi olur evımız neselenır huzurumuz artar bızde o guzel gunlerı goruruz ıns umudumuz bıtmesin
zynb_ozkn NurEto aa sen de mi burdasın 😅 ben bayadır uğramıyorum geçen ay yine hamile kalamadım diye sinirlenip silmiştim uygulmayı
Cnn17 zynb_ozkn bende sinirlenip sildim sonra kullanıcı adımla tekrar giriş yapmadım sorun çıktı yeni hesap açtım dayanamadım 😀
Zynp01 Adile_demr bnmde 3 aralık yumurtlama filan da takip etmiyorum ilk kez bu ay amaaan dedim olaxağını sanmıyorum çünkü
Cnn17 Blackkcat bende klomen kullandım canım şimdi femara ya geçtik çatlama iğnesi oldum ama bu ay hiç sallamıyorum artık oldu oldu olmadı olmadı napim ya 😀😆☹️ Bir senedir bekliyorum. Klomen kullanıp ikiz doğuran var sana kısmet olur inşallah
Eceunverkanra Blackkcat canım klomen’e ne zaman baslaniyor? Eczaneden gidip alsam baslasam olur mu? İlla dr’un mu yazmasi gerekli? Dr’lardan illallah geldi de