NurEto KdryFth oy kuzum bende Bi kaç hafta girmedim aynı bildiğin gibi çalışmalara devam işte sen naptın varmı bişeyler
Dlktpl Benım adetım daha bugun bıttı kızlar 7.gunum bugun baslarız artık buay cok rahat olucam strese gırmeyecegım stres cok etkılıyor cunku kac aydır yumurtlamam cok kotu yumurtam çatlamıyor hakkımızda hayırlısı
NurEto Dlktpl Bi becerebilsek stres olmamayı ben tamam hamililiği düşünmüyorum diyorum sonra Baska bişey cıkıyo annem kemoterapi alıyo onun stresi sarıyo diyorum ki hamile kalsam da anneme moral olsa ama strese girince de vucüd savunmaya baslayıp yumurtlama ve döllenmeyş geriye atıyormuş
Mehtapakgl __birafitap__ öyle bir öğürdümki kendimi bilmesem hamileyim derdim. Ben böyle iğrenç bir tat olamaz.
Reina Mehtapakgl avokado yu ezin içine peynir, çok az sarımsak ve limon koyun. Mükemmel oluyor. Sade asla yiyemem. Bu şekilde çok güzel oluyor
Dlktpl NurEto aynen haklısın tam boyle yazdım mutlu umutluydum ve bır arkla kavga ettım butun sınırım zıpladı suanda aglıyorum 20 haftada oglumu kaybettm ben erken dogumla o geldı aklıma koskoca bır sehırde yalnızım aılemden uzak en azından bır bebegım olsa ne guzel olurdu bana arkadas olurdu
NurEto Dlktpl allahım Bi daha nasip eder inş canm benim sağlıklı Bi şekilde kesinlikle en azından evimiz şenlenir ya
Bsrozdmr1305 Cnn17 ay aynı şeyleri yaşamışız bana da doktor bişey olma dedi ama ben kendimi ı gün yedim bitirdim Cumartesi çatlayıp çatlamadıpını kontrol edecek gidicem yine 🤷♀️Birbirimize haber verelim ne zmndır istiyorsun benim 1,5 yıl okdu korunmayalı
Bsrozdmr1305 Cnn17 ama 7si test için erken değil mi bn gelen sefer Temmuz ayında 13. Gün on vermiştim 4,5çıkmılştı sevindim iki gün sonra yine verdim 0.100 dü yani 15.güne kadar devam ediıyor iğne etkisi 😌
Cnn17 Bsrozdmr1305 ben zaten pazrtesi sağlık ocağında yaptıracağım önceden hep dediği gün gidip yaptırdım hep hüsran bu ay sallamıyorum eğer bi belirti hissedersem pazartesi sağlık ocağında yaptırırım diyorum
Dlktpl NurEto ıns cnm cok iyi olur evımız neselenır huzurumuz artar bızde o guzel gunlerı goruruz ıns umudumuz bıtmesin
Tugce1803 Her namazdan sonra hepimize dua ediyorum kızlar umutsuz olmayın🙏Bizimde evlerimiz şenlenecek😍