Neclanemer kızlar adet düzensizliğim var, hamilelik bekliyorum. bugün test yaptım negatif çıktı. Hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun.
Gulsen55 Ebaki yerlesme kanamasi acik renkte olur diye biliyorum canim. Ve bi kac damladir bi ped doldurmaz. benim ilk hamileligimde hic olmadi..
Eceunverkanra Hmdsena2019 ben bıktım galiba ya 😔 Artık içimde hiç heves kalmadı. Bu ay son ovulasyon takibi vs.sonra bırakıcam gerçekten
Dmrlls Adile_demr bende çok istiyorum bu ay umarım kalırım inşalalh rabbim isteyen herkese nasip etsin
DuhaninAnnesi Peki konuyla alakasız ama aranizda korunmayı bırakınca adetleri geciken oldu mu 🙄 23 aralığı bekliyorum bende hayırlısı hepimiz için inşallah aralık güzel haberi de getirir🌸
Ayperi86 19 aralıkta benimde hastalanmam ama pekmümkün görünmüyor hamile olmam bugün doktora gittim hamile kalamıyom die folikasit başladı bide adet olunca gel hormana bakalım dedi yinede bir umut hamile miyim die deli dana gibi beklicem 19 unu 😒
Bsrozdmr1305 [silindi] yok değil femera kullandım ve iğne ile çatlatma oldu bugün 15. Günüm aslında test yapabilirim ama hiç belirtim yok diye yapmadım olmadı sanırım
[silindi] Bsrozdmr1305 bende femara kullandım bu ay geçen ayda kullandım çatlama vermedi doktor kendiliğinden çatlar dedi test yaptım yumurtlamam olmuş ama geç olmuş biz geç başladık dedi tedaviye bu ayda kullandım doktor bekliyorum dedi az bi ihtimalle ikiz olabilir dedi şuan bi belirti yok kasık ağrılarından başka bakalım inşallah olur bu ay rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah kucağımız boş kalmaz😊😊