Eceunverkanra Hmdsena2019 bana hic denemedi dr’lar bunu. Neden denemediler ki acaba. Hep bekliyorlar neyi bekliyolar anlamiyorum adetim duzensiz iste pcosum da goruluyo tee 15 yasindan beri var. Saol canim bu ay gecti de diger ay icin belki giderim bi dr’a
Hmdsena2019 Eceunverkanra aynen senin zaten pko var adetin ikinci günü gittiginde hormon tahlillerinden sonra dedigim gibi yaptılar hem özelde hem devlette yaptım ben
mucizemibeklerken17 Son regl 30 ekimde. 6 gün oldu gecikeli ama 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Birkaç gün sonra tekrarlıcam, hayırlısı 😥🙏🏻
Cnn17 Çatlama iğnesi oldum 25 Kasım da. Dün test yapmam gerekiyordu yapmadım. Çünkü hiç bir belirti yok gene negatif eminim
Bsrozdmr1305 Cnn17 aramızda bir gün var iğne Bnde 24kasımda oldum Bnde de hiç belirti yok ne yapcaz 😏
Cnn17 Bsrozdmr1305 valla ben gidip kan vermekten bıktım sonuç hep hüsran belirti de yok diye bu ay adet olmayı bekliyorum. 4. denemem benim ilaç iğne ama olmuyor 😏
Eceunverkanra Hmdsena2019 ben bıktım galiba ya 😔 Artık içimde hiç heves kalmadı. Bu ay son ovulasyon takibi vs.sonra bırakıcam gerçekten
Neclanemer merhaba benim adet döngüm düzensizdir. en son geçen ay 10 unda adet olmuştum. inşallah bende hamileyim🙏🙏🙏
mavi0811 Neclanemer benimde 11 canım ama duzensz adetlerim o yuzden su gun olmam lazım diyemiyorum hic belirtin faln var mı
Neclanemer mavi0811 yani sık idrara çıkma var ve adet kanamam geliyormuş gibi halsizlik göğüs hassasiyeti falan onun dışında herhangi bir başka belirti yok.
[silindi] Bsrozdmr1305 bende femara kullandım ama doktor bana çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar dedi sizinki aşılama mı
Bsrozdmr1305 [silindi] yok değil femera kullandım ve iğne ile çatlatma oldu bugün 15. Günüm aslında test yapabilirim ama hiç belirtim yok diye yapmadım olmadı sanırım
Erkanpasam Adile_demr canim nasilsin adet belirtileri varmi ben ayin 6 sinda adet oldum yine insallah ocak ayina
Gulsen55 Ebaki yerlesme kanamasi acik renkte olur diye biliyorum canim. Ve bi kac damladir bi ped doldurmaz. benim ilk hamileligimde hic olmadi..