Ebaki mavi0811 yaa Amin inşallah canım ama bnm belim cok ağrıyo Bi de cok üsüyom olyu ellerim mos mor adet olucam sanki o belirtiler var bnde ama bakalım hayırlısı
mavi0811 Ebaki valla canım benimde belim kopuyo bugun o akıntıyıda goŕdumya iyice şüphelendim çok minnacık geldi hiç bi ay gelmezdi bu ay ilk defa gordum İnşAllah vardır adetlerin duzenli mi canım
Ebaki mavi0811 inşallah cnm düzensiz oluyo yaa emziriyom hala ondan mı bilmm ams en kısa döngüm 28 oldu son üc aydr ona göre hareket ediyom cnm
Zynp01 Adile_demr canım bnm 3 aralıktı hala olmadım ama test de yapmadım saldım yani ne olacaksa artık
mavi0811 Ebaki acaba test yapsam çıkarmı canım adetimin 23. Gunu su an yoksa biraz daha bekliyeyim mi senin evladn var tecrubelisin benden
Ebaki mavi0811 bilmiyorum cnm Bn oğlanı adetim 3 gün gecikince öğrenmiştim akıntım dan Baska belirtin yoktu
Ebaki mavi0811 aaa bnde simdi baktım bnm de 23. Gün bugun ve asırı bel sırt ağrısı kasık batma tarzda sancı var Bi ara basım da döndü Bi de meme uclarım hafif acıyo
mavi0811 Tugce1803 sende kahverengi akıntı falan var mı canım benden uzayan akıntıdan geliyo ve içinde kahverengi akıntı var belimde agırıyo anlamadım gitti