mavi0811 Adile_demr valla canım benim duyduğum hep adete 2 3 gun kala baslarmıs belirtiler ama mesela benimde belim agrıyo sag tarafım kayınvalidem diyoki belirti olabilir bende olmustu yani yinede olabilir ben diyorum belkide soguk faln aldm ondan oldu senin ne gibi belirtilerin var
Adile_demr mavi0811 sık idrara cikmam bugun nerden baksaniz saat basi gidiyorum bide goguslerde cok hafif agri var acaba pskolojik belirti
DiplomaliEvHanimi Kizlar simdi tarlusal 30unda bitti ya 15inde een gec olmam lazim peki bu surec icinde hamile kalinabilirmi ? Yada bekleyip sökülmesini ama hamile kaldigini ogrenen varmi?
HilalG Adile_demr 17 Aralık benim de çatlatma iğnesi oldum 4 gün önce sabırsızlıkla bekliyorum Ne olacak😊
HilalG plnmir İnternet'ten bakmıştım gebe olmayan birisinin Beta HCG değeri 01 , 001 gözükürmüş hamilelik de işe 5 üzeri. Sizin ikisi arası bir şey odada bilir baktırmak da tekrar fayda var tabi 😊
Zynp01 NurEto yaaaa bnmde öyle oldu takip yok zaten çok az ilişki yaşadık adet 3 kasım:) bakalım nokck
Ebaki mavi0811 benimde aynı sekil cnm dün yumurta akı seklinde akıntım geldi bugun de belim agrıyo sağ kasığıma batma tarzda agrı giriyo
mavi0811 Ebaki aynn kuzum benimde oyle su an bide çok afedersin benim akıntımın içinde çok az kahverengi leke vardı göğüslerimde kaşınıyo adetine kaç gun var kuzum
Ebaki mavi0811 yaa Amin inşallah canım ama bnm belim cok ağrıyo Bi de cok üsüyom olyu ellerim mos mor adet olucam sanki o belirtiler var bnde ama bakalım hayırlısı