Deletedmom133 Annesinincenneti hiç endişelenme annesi haftası çok fazla erken değil ve minikler hayata daha sıkı sarılan meleklerdir emin ol bu günler hızlıca gelip geçecek bir bakmışsın ki agucuklar başlamış rabbim şifasını versin minigin biraz önce annesine kavuşsun 😊
Sema1994 Annesinincenneti allah kucagina saglikli bi sekilde almayi nasip etsn caresizlk ck zor yasadm bnde
Sltnzlm Annesinincenneti çok şükür iyiyim bi sıkıntı yok 🤗 sana antibiyotik iğne yaptılarmı kaldığın sürece. Suyum erken geldiği için bana günde 3 iğne yaptılar çıkış yapana kadar. Eve geçince de antibiyotik ilaç yazdılar. Siz nasılsınız bebek ve sen durumu daha iyi mi
Annesinincenneti Sltnzlm evet verdiler sürekli aynı zamanda Sezeryan olduğum için sürekli ağrı kesici de vurdular. Şimdi çıkış yaptık antibiyotik,ağrı kesici bide kansızlık için ilaç vermişler yine. Yavrumu hastanede bıraktım 😞
Sltnzlm Annesinincenneti çok geçmiş olsun canım bebeğin gelene kadar kendine iyi bakki kavuştuğunuz da doya doya bakabilesin. Eve geçince daha çabuk topluyorlar. 🌸❤️
Kubuuu1 Annesinincenneti Allah yardımcınız olsun inşallah biran evvel sağlıkla evinize goturursunuz kızınızı üzmeyin kendinizi daha erken doğanlar bile çabucak toparliyo ve onlar daha da cevval oluyo ☺️
S2_ Benim oğlum 29 haftalık doğdu 1 ay yoğun bakım da kaldı şimdi yanımda çok şükür:) korkma onlar mücadeleci hayata nasıl tutunacaklarını biliyorlar içini ferah tut :)
Aycha Allah, bütün küvözdeki bebeklerin en kısa sürede, sağlıkla, annelerinin kucağında evlerine girmelerini nasip etsin, ailelere metanet versin.