TunarinAnnesi koza08 bende Bugun gördüm kesemi çok şükür 🙏❤️🥰😍🤗İnşAlalh 2 hafta sonra kalp atişina gidicez kısmetse İnşAllah 20 Temmuz doğum 🤰🏻
koza08 TunarinAnnesi sizin kaç haftalık peki. İlk göremeyince keseyi tedirgin olmuştum. Bugün içim rahatladı şükür. Darısı kalp atışlarına inşallah 🥰🤗
koza08 Hazzy bize de nasip olur inşallah duymak. İnsan inanamıyor zaten. 😀 keseyi görünce rahatladım bir de kalp artışını duysam bir oh çekicem 🥰
[silindi] Alin41 ben doğma büyüme izmitliyim evlendim 3 yıldır İstanbuldayım. Ama ailem hala İzmit’te sürekli gidip geliyoruz 🥳
koza08 Safiye12 bugün görebildik keseyi şuan 5+3 teyim. Allahım ne kadar da minikler ya nasıl büyüyecekler hiç bilmiyorum 🥰
Simya Safiye12 kaç milim oluşunun önemi var mı canım ? Kücüklüğü yada büyüklüğü sorun teşkil eder mi ben 5 haftalıkken 9 mm di arkadaşımla aramızda 1 gün var oda hamile Onun 5 haftalıkken 4.8 mm di
Minikkus098 Rusen123 tatlım dün kontrolüm vardı bnde aynı şekildeyim doktorumda bu haftalarda evet sanki adet olmuş gibi hissedeceksin ama bu durum idrar kesesinden dolayı diyerek açıkladı bikaç haftaya geçicekmiş içimizi ferah tutalım 🙏🏻