Mervezumra Yrnkrm benim 2. Kizim olucak insAllah ilk kizimin adi zümra buna ikra dusunmustum ama anlami agir dediler kararsiz kaldim
Zeynep_97 eknsnsr98 cinsiyetimiz haftaya belli olacak insallah ama kiz olursa amine berra💕 erkek olursa yiğit ali💙insallah
Hlal Zeynep_97 canım Berra ismini iyi araştır bende koymayı dusunuyodm ama peygamber efendimz o ismi yasaklams
eknsnsr98 Nehir66 bizde öyle dedik kız olursa ben erkek olursa eşim bırakacaktık ama işte eşim ben bulucam diyor 😂
Zeynep_97 Hlal canim biliyom ama orada bir karisiklik var aslinda o isim berre p.efendimiz zeynep yapmis berreyi de berra olarak değiştirmiş.💕
Mervezumra Hlal bak icime kurt dustu inanirim ben isimlerin agir gelmesi durumuna dusunuyum bunu tsk ederim😊
Yrnkrm Mervezumra Allahın adıyla oku demek . Ağırlığa bakarsan kimse Muhammed Mustafa isimlerini koymasın bence çok takılma ağırlığa falan
Cansinsen_ Mervezumra hiçte ağır olmaz biz koyduk çok güzel eltimin kızı ikra zümrada benim kızım herkes ne uyumlu güzel olmuş diyo sen koy bak 3ayda herkes nasılda alışıyo vazgeçme bu isimden
Busbusvehashas eknsnsr98 arif aras olacak inşallah Ancak son zamanlarda Tuna ismi de çol hoşuma gitmeye başladı 🤷🏻♀️