eknsnsr98 kadernurr bende hala hareketler netleşmedi sadece tekme atmalar bide kendini götürüp getiriyor bazen bi tek onu anlayabiliyorum
sokomel Her hissettiğimde karnıma dokunuyorum dokunmak zorundaymışım gibi bir istek geliyor, dokunmasam olmaz. :) Kaçırmak istemiyorum mutlaka dokunuyorum.
Meryyys Bende nezamn dokunsam pit pit hissediyorum minik tekmeler sanirim 😍 bazende bi tarafta toplaniyor genelde solum da semsert oluyor orasi birden yumsuyo ☺
Dilankenger Meryyys canım gününe göre hesapla şuan 5 aylık değilsin sen . uygulamada kaç günlük yazıyor onu aya böl . ya da son adet tarihine göre ay ay sayarak gel . hafta hafta hesaplarımızla kaç ay olduğu doğru çıkmıyor . bir ay 30 -31 gün . sen 4 haftayı bir ay olarak kabul ediyorsun sanırım o da 28 gün yapıyor . o yüzden yanlıs çıkıyor
eknsnsr98 Meryyys son adet tarihine göre günlerini say kaçıncı ayda olduğunu bulursun ben öyle yapıyorum
Meryyys Dilankenger valla ben anlayamiyorm doktorum da kafan karisir hic karistirmayalim hafta hafta gidelim diyor sadece ☺ nettede 17-21 arasi 5ay diyor. Tek anlayamiyacagim sey bu sanirim 😊
Recbey eknsnsr98 aynen bende öyle çok güzel bir duygu ilk defa tadiyorum rabbim.isteyen herkese nasip etsin 🧚♀️😇🤲🤲
Eso54 birtutammutluluk bizimki de babasını çok seviyor galiba işteyken soruyor eşim napıyor diye bilmiyorum bugün hareket etmedi dediğim an vurmaya başlıyor eşim çok konuşuyor onunla galiba tanıyor sesini ve tepki veriyor ☺️
Dilankenger Meryyys 4.5 aylıksın canım . benim son adet tarihim 17 haziran . doktorum 17 haziran başlayacaksın ay ay saymaya dedi . yani 17 temmuzda bir aylık 17 ağustosta iki aylık olmuş oluyorsun dedi . sonra hesapladım . uygulamadaki günle aynı yani doktorun söylediği doğru . sende öyle hesapla . hafta işin içine girince karışıyor
Dilankenger Meryyys bu arada bende 161 günlüğüm . 23+0 dayız şuan . hesaplayınca 5.5 aylık olmak üzere benimki
Byza glnihal benimkide 19 haftanın sonunda oynamaya başlamıştı hissetmeme imkanın yok oynadığı zaman anlarsın sabret biraz daha sonra hiç durmuyolar ☺️
Merve_kucuk eknsnsr98 Ben 14 haftalıkken hissetmeye başladım. Ama dün elimi karnıma bıraktım dıştan hareketlerinide hissetmeye başladım 😊 16 hafta 5 günlüğüz 😍
Fikret_kayra eknsnsr98 çabuk geçiyor zaman 😊 bi bakmisin 30 olmuş bir bakmisin doğmuş tabi 30 da tekmeler daha kuvvetli 😂😂
Hilal_celik54 eknsnsr98 elini karnına köy ve salâvat getir hareket ettiği zaman ihlas suresi oku sabırlı olması için asr süresini oku ben hep öyle yapıyorum çok şükür 1💙💙❣❣
Deletedmom0810 glnihal 20-24. hafta arasında ilk kez hissetme olayını yaşayabilirsiniz herkes erken hissedemiyor maalesef 🙏🏻 Ve bebeğinizin hareketi olduğunda acaba o muydu demiyorsunuz direk onun olduğunu anlıyorsunuz kafanızda acaba mi diye bir soru olmuyor ☺️ Allah en yakın zamanda hissetmeyi nasip etsin 🤲🏻 varlığını bilmek farklı onu hissetmek çok daha başka güzel bir his çünkü 🤲🏻☺️
Feridearslantas1 glnihal Hissetmiyo olabilirsiniz cunku cok hafif oluyor bende 19 haftaligim hafif hafif hissediyorum
Dilankenger eknsnsr98 benimki de hep sağda tekmeleyince artık dışardan görünüyor karnımın inip kalktığı . kardeşim elini koyuyor parmakları inip kalkıyor tekme atınca karşıdan bakan biri görüyor 😂
Esraygtf eknsnsr98 o haftalarda daha ayağını elini ayırt edemezsiniz. Ama yanlız değilsiniz aylardır elim karnımda😂