eknsnsr98 Kızlar 18 haftalık hissetmeye başladım hissettiğim an elimi bıraktım 21 haftalık olduk hala da öyle hissettiğim an elimi üstüne bırakıyorum alışkanlık oldu bende sizdede böyle mi❤️🤔
kadernurr eknsnsr98 tabiki de öyle dünyanın en güzel duygusu bence ben 37 haftalıgım şimdik elini bastırınca elini tutmaya çalısıyorum 😂😂😍
Cokokuyan_dorukusunannesi48 eknsnsr98 Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🏻Konuşabilirsin de seni duyar:)
Recbey eknsnsr98 aynen bende öyle çok güzel bir duygu ilk defa tadiyorum rabbim.isteyen herkese nasip etsin 🧚♀️😇🤲🤲
Merve_kucuk eknsnsr98 Ben 14 haftalıkken hissetmeye başladım. Ama dün elimi karnıma bıraktım dıştan hareketlerinide hissetmeye başladım 😊 16 hafta 5 günlüğüz 😍
eknsnsr98 kadernurr insan anlıyor mu el mi ayak mı bazen elime kemigi geliyor ama nerenin kemigi hiç bilmiyorum 😂
eknsnsr98 Cokokuyan_dorukusunannesi48 konuşmaya denedim kaç defa tepki vermiyor karnımı sevince tepki veriyor bide şarkı acınca😂
Esraygtf eknsnsr98 o haftalarda daha ayağını elini ayırt edemezsiniz. Ama yanlız değilsiniz aylardır elim karnımda😂
glnihal Biz de 18+6 haftalık olduk ama ben daha hiç hissedemiyorum 😞 Dayanamıyorum sabredemiyorum. Çok istiyorum ama. 😥😣 Yarın 19 haftalık. Ya da ben mi anlamıyorum kıpırdıyor da, anlamadım ki🤷♀️
eknsnsr98 glnihal hissedersin canım sabret bende niye hissetmiyorum bende artık hissetmek istiyorum dediğim gün hissetmemeye başladım net değil ama hissediyorum pıt pıt baslamassa sende yakında hissedersin😍
Melisbol glnihal bende 19 haftaligim daha yeni yeni hisstmeye basladim elim karnimda uzanirken hep :) pıt pıt hiisediyorum , ara sira tabi bir fiil degil :)
Byza glnihal benimkide 19 haftanın sonunda oynamaya başlamıştı hissetmeme imkanın yok oynadığı zaman anlarsın sabret biraz daha sonra hiç durmuyolar ☺️
Deletedmom0810 glnihal 20-24. hafta arasında ilk kez hissetme olayını yaşayabilirsiniz herkes erken hissedemiyor maalesef 🙏🏻 Ve bebeğinizin hareketi olduğunda acaba o muydu demiyorsunuz direk onun olduğunu anlıyorsunuz kafanızda acaba mi diye bir soru olmuyor ☺️ Allah en yakın zamanda hissetmeyi nasip etsin 🤲🏻 varlığını bilmek farklı onu hissetmek çok daha başka güzel bir his çünkü 🤲🏻☺️
birtutammutluluk Benim çocuğum ne kadar hareketli olursa olsun babasından korkuyor 😁 o sevmeye başlayınca o kıpır kıpır olan minik bi anda donuyo sanki. Sizdede öyle oluyor mu? 😊
eknsnsr98 birtutammutluluk evet ya bende eşim dokununca kırpırdasın istiyorum ama babası dokununca duruyo çekiniyor herhalde 😍😂
Eso54 birtutammutluluk bizimki de babasını çok seviyor galiba işteyken soruyor eşim napıyor diye bilmiyorum bugün hareket etmedi dediğim an vurmaya başlıyor eşim çok konuşuyor onunla galiba tanıyor sesini ve tepki veriyor ☺️
Hatice_mustafa birtutammutluluk Aksine babamız ne zaman elini koyup oğlum diye severse hemen vuruyor bana da vuruyor gün içinde iletisimimiz çok iyi ama babanın yanında beni unutuyor minik canavarım. 😍😍😍😎
birtutammutluluk Elfaksy eknsnsr98 1 Aydan fazla uğraştım eşiminde hissetmesi için. 😁 tanımaya çalışıyor heralde 🤔😁
eknsnsr98 birtutammutluluk bende çalışıyorum ama hala hareketleri eşime denk gelmedi😂umarım denk getirir babasına😍
birtutammutluluk eknsnsr98 sabredin 😁 sizin haftanızda ben kendim hissetmiyordum daha, minicik daha o :)
Fikret_kayra 30 haftaligim bende erkek bebek bugun aşırı hareketliydi sanki içimde dans etti yani o derece sizdede öyle mi kızlar ??
Fikret_kayra eknsnsr98 çabuk geçiyor zaman 😊 bi bakmisin 30 olmuş bir bakmisin doğmuş tabi 30 da tekmeler daha kuvvetli 😂😂
eknsnsr98 kadernurr bende hala hareketler netleşmedi sadece tekme atmalar bide kendini götürüp getiriyor bazen bi tek onu anlayabiliyorum